Glazbenica Carrie Underwood izdala je novu lifestyle knjigu ‘Find Your Path’. U njoj opisuje kako je pronašla svoj stil života prolazeći razne teme - vježbanje, obiteljski život, kuhanje, uređivanje i čišćenje obiteljskog doma... Privatni život posvetila je djeci, 13-mjesečnom Jacobu i petogodišnjem Isaiahu, te 39-godišnjem suprugu, bivšem hokejašu Mikeu Fisheru, kojima rado priprema zdrave i ukusne obroke. No priznaje da povremeno kuha i njezin suprug, koji je sjajan u grilanju. “Ne kuham baš najbolje meso, jer ga i ne jedem. Za svaki obiteljski obrok obično ja pripremam povrće, a muž meso, ako ga želi jesti”, kaže.

Za glazbenicu, u kuhinji najveća zvijezda je povrće
Cameron Premo 

QUICHE BEZ KORE

1 žlica maslinova ulja

1 srednji žuti luk

2 šalice sjeckanih gljiva (raznih vrsta, koje su vam dostupne)

1 i ½ šalica sjeckane brokule ili prokulica

1 srednja žuta paprika

5 velikih jaja

1 šalica ribanog sira cheddar s manje masnoće

100 grama feta sira s manje masnoće

1 žlica mješavine začina (origana, timijana, kajenske papričice, chipotle papričice, kumina, peršina, mažurana, lovora, bosiljka, ružmarina, gorušice i korijandera)

½ žličice soli

¼ žličice svježe mljevenog crnog papra

3 šalice svježih listova špinata

2 žlice krušnih mrvica

Za glazbenicu, u kuhinji najveća zvijezda je povrće
Cameron Premo 

Pećnicu zagrijte na 180 ˚C. U velikoj tavi zagrijte masli­novo ulje, dodajte nasjeckani luk i pržite 3 do 5 minuta, uz povremeno miješanje, dok ne postane staklast. Dodajte gljive, brokulu i papriku. Pirjajte još 7 do 10 minuta, uz često miješanje ili dok ne omekša. U među­vre­menu bjelanjke i žumanjke stavite u veliku zdjelu i izmiksajte ili izmiješajte pjenjačom dok se dobro ne sjedine. Umiješajte ribani cheddar i izmrvljeni feta sir. Kad je povrće gotovo, začinite ga mješavinom začina, posolite i popaprite. Do­dajte špinat, miješajte minutu do dvije dok se sve ne zgusne. Maknite s vatre i stavite sa strane. Staklenu posudu za pite namastite maslinovim uljem. Dno pospite krušnim mrvicama. Ohlađeno dinstano povrće umiješajte u mješavinu jaja i sira te izlijte u pripremljenu posudu. Pecite 25 do 30 minuta, dok se ne zgusne u sredini. Poslužite toplo ili na sobnoj temperaturi.