Glumica Stana Katic rođena je 26. travnja 1978. u znaku Bika, koji joj je podario ljepotu i glumački talent. Mjesec u Strijelcu čini je nemirnom i radoznalom, sklonoj avanturama i promjenama. Zbog bliskog odnosa Sunca i Marsa zna biti jako uporna i ne boji se životnih izazova.


Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Poslovna vijest koju ćete primiti izazvat će zavidne reakcije okoline. Nemojte zbog toga brinuti jer oni koji se ne mogu radovati vašem uspjehu ni ne zavređuju vašu pozornost.

LJUBAV Prijašnje napetosti i osjećajne brige postaju prošlost. U razdoblju ste povećane romantike i sve veće bliskosti s voljenom osobom.

ZDRAVLJE Imunitet vam je odličan!


Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Merkur ulazi u vaš znak pa ćete biti komunikativniji, spretniji i radoznaliji. Moguće su promjene na radnom mjestu, ali koje vam neće naštetiti, možda tek malo uznemiriti.

LJUBAV Upoznat ćete osobu koja će vam postati prijatelj, ali nije isključeno da poslije buknu i iskre strasti. Ako ste u braku ili vezi, vaš odnos postaje sve čvršći i sve se bolje slažete.

ZDRAVLJE Dobro, ali se na nekom području života jako iscrpljujete.


Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Poslovne aktivnosti zahtijevat će spretnost i lukavost u komunikaciji, osmjeh u radu s ljudima i mobilnost. No sve to predstavljat će vam napor. Treba vam više odmora.

LJUBAV Nećete priznavati polovična rješenja pa će vašim postupcima dominirati ljutnja i brzopletost. Partner će vam prigovoriti da vidite samo njegove pogreške, a svoje ne.

ZDRAVLJE Odlično ste!


Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Osjetit ćete potrebu da mnogo toga promijenite, a za to ćete imati dovoljno energije. Intuicijom ćete postizati poslovne rezultate koji će zadiviti radnu okolinu.

LJUBAV Neriješeni ljubavni problemi potaknut će vas da ozbiljnije razmislite o posljedicama svojih odluka. Svjesni ste da ste u nečemu brzopleto reagirali i sada biste to rado ispravili.

ZDRAVLJE Prekontrolirajte hormone.


Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Izvjesno je živciranje na radnom mjestu, čuvajte se svađe s kolegama i šefovima. Netko će pokušati iskoristiti vašu naklonost za nepoštene namjere.

LJUBAV Uzbudljiv ljubavni život čini vas spremnima na hrabre životne odluke. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, dobri su izgledi da upoznate nekoga tko odgovara vašim potrebama.

ZDRAVLJE Pad imuniteta!


Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Dobra tjelesna izdržljivost omogućit će vam da većinu poslova privedete kraju. Dirnut će vas uviđavnost kolega ili spontanost kojom će vam okolina izlaziti ususret.

LJUBAV Za puni ljubavni uspjeh bit će nužno staviti točno do znanja što želite i očekujete. Igrajte otvorenih karata i recite partneru kako zamišljate vašu budućnost.

ZDRAVLJE Sve ste raspoloženiji.


Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Zaključite li da vam redovna primanja nisu dostatna, razmislite kako ćete ostvariti dodatni prihod. Posudbe izbjegavajte. Na poslu ćete se pokazati nenadmašnima.

LJUBAV Unatoč sumnjama koje vas muče, ljubavna veza kreće u željenom smjeru. Ako ste korisnik društvenih mreža, moguće je zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE Malo nemirnije spavate.


Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Poslovna događanja tražit će da se odlučite između dviju strana i prilagodite novoj klimi. Pojava konkurencije bit će razlog za ambicioznije izvršavanje radnih zadataka.

LJUBAV U vašoj vezi vladat će neizvjesnost s kojom ćete se teško nositi pa će biti potrebno mnogo samokontrole kako ne biste partneru uputili koju težu riječ.

ZDRAVLJE Preosjetljivi ste.


Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Očekujte telefonski poziv i ponudu za posao koji biste trebali prihvatiti jer bit će isplativ. Budite ustrajni u svim akcijama jer ćete vrlo lako ostvariti dobre rezultate.

LJUBAV Moguć je nesporazum s partnerom koji će u vas uliti dozu nesigurnosti, ali sve će završiti dobro ako ćete problem rješavati zajedničkim snagama.

ZDRAVLJE Mogli biste obavljati liječničke pretrage.


Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Imat ćete prilike za zaradu davanjem instrukcija ili prevođenjem. Šefove ćete zadiviti svojim predanim radom, a kolege svojom požrtvovnošću.

LJUBAV Slobodne trenutke najradije ćete provoditi u druženju s partnerom. Zajedničke romantične večere omogućit će da uspostavite bliskost i u odnos udahnete romantiku.

ZDRAVLJE Jako dobro!


Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Morat ćete uložiti više energije i vremena želite li krenuti ususret ostvarivanju željenih ciljeva. Shvatit ćete da ste u vremenskoj stisci i da se rokovi približavaju.

LJUBAV Netko u koga ste zaljubljeni slab je na vaš šarm, ali se ne usudi napraviti prvi korak u vašem smjeru. Morat ćete mu dati očitije znakove da vam se sviđa.

ZDRAVLJE Čuvajte se ozljeda.


Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Poslovi koji iziskuju spretne ruke, tjelesnu aktivnost ili osobite vještine ići će vam od ruke. Tjedan je kao stvoren za praktičan rad ili dovršavanje započetih aktivnosti.

LJUBAV Iskoristite nalet samopouzdanja i pristupite osobi koja vam se sviđa. Razgovor s njom otkrit će vam da je vaš tip pa ćete spontano pronalaziti teme za razgovor.

ZDRAVLJE Brine vas nečije loše zdravlje.