Voditeljica i trenerica fitnessa, Renata Sopek, rođena je 6. svibnja 1979. u znaku Bika koji joj je dao ljepotu, ali i čvrst karakter. Mjesec u Djevici čini je organiziranom i pedantnom pa lijepa Renata ne podnosi površnost i lijenost. Tijekom 2023. godine očekuju je veliki ljubavni preokreti.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO U odličnom ste razdoblju pa ako želite napredovati, upregnite sve snage u tom smjeru. I vaša financijska situacija ide uzlaznom putanjom.

LJUBAV Mogli biste se upustiti u vezu s osobom koju površno poznajete i koju prije niste simpatizirali. No suprotnosti vaših karaktera stvorit će jaku energiju privlačnosti.

ZDRAVLJE Sjajno ste!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Uspijevat ćete svoje ideje predstaviti pravim ljudima. Bit ćete mnogo življi i opušteniji nego inače, a u svemu onome što vas je iritiralo naći ćete i nešto dobro.

LJUBAV Osjećat ćete na sebi poglede drugih i primati komplimente, a neznanci će vam pristupati i počinjati komunikaciju. Slobodnima su izvjesni sudbonosni susreti i večeri ispunjene vrućim zagrljajima.

ZDRAVLJE Dobro, ali ni u čemu ne pretjerujte!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Budite na oprezu. Nemojte donositi konačne zaključke ni o čemu - ostavite razne opcije otvorene. Pripazite na međuljudske odnose.

LJUBAV Svidjet će vam se uspješna i samopouzdana osoba u kojoj ćete pronaći sigurnost. Onima u braku savjetujemo da obnove odnose s partnerovom rodbinom, osobito ako im o tome ovisi kućni mir.

ZDRAVLJE Moguća je grlobolja.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Um će vam biti brži i bistriji, a pamćenje povećanog kapaciteta. Kolege će se više oslanjati na vas, a šefovi vas pohvaliti za predan rad.

LJUBAV Naučite s partnerom podijeliti svoje sumnje i preokupacije - ne držite sve u sebi. Čuvajte se fatalnog šarma zauzete osobe koja bi vas mogla uvući u kompliciranu vezu.

ZDRAVLJE Psihički ste napeti.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Preopteretit ćete se obavezama, ali to je cijena vaše ambicije i želje za što većom materijalnom sigurnošću. Morat ćete nešto žrtvovati kako biste ispunili profesionalna očekivanja.

LJUBAV Bit ćete jako vezani uz krug prijatelja pa ćete njihovim posredovanjem upoznati nekog privlačnog. Brakove potresaju razmirice, ali ljubav ne jenjava.

ZDRAVLJE Čuvajte kosti i zglobove.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Dobit ćete pohvale za prijašnji rad i sve dosad učinjeno. Netko ipak prati ono što radite, cijenjeni ste pa to iskoristite za pokretanje novih projekata.

LJUBAV Napravit ćete reda u osjećajnom životu, možda se napokon osloboditi loše veze. Merkur u Biku donosi poznanstvo s nekim tko osvaja intelektom.

ZDRAVLJE Zračite samopouzdanjem.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Ako ste održavali dobre odnose s važnim ljudima, sada ćete dobiti velik dio kolača. Računajte na potporu moćnika i širenje poslova. Šefove će iskreno zanimati vaši prijedlozi.

LJUBAV Planeti uvećavaju ljubavne prilike. Ne gubite vrijeme čekajući da vas netko nazove ili vam izjavi naklonost. Preuzmite inicijativu, osobito ako vam se netko sviđa.

ZDRAVLJE Nemirni ste.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Željet ćete biti što dalje od obaveza i pritisaka, ali nećete si moći priuštiti mnogo odmora. Bit će vam teško odlučiti koji zadaci imaju prioritet pa biste mogli snagu i vrijeme potrošiti na nešto manje važno.

LJUBAV Vašu ljubavnu sreću ometa netko iz prošlosti, možda bivša ljubav. Morat ćete srediti osjećaje i donijeti odluku.

ZDRAVLJE Izbjegavajte veće psihofizičke napore.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Na radnome mjestu događaju se velike promjene u koje ste i vi uključeni. Možda će se u opisu vaših poslova naći i nova zaduženja, čime nećete biti previše zadovoljni.

LJUBAV Otvoren razgovor s partnerom i zajednički izlasci izgladit će nesporazume. Laknut će vam nakon što odagnate neosnovane sumnje i uvjerite se u njegovu vjernost.

ZDRAVLJE Imunitet vam nije dovoljno snažan.


Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Kreativnost i mašta bit će vam na visokoj razini, od čega ćete imati koristi ako radite u marketingu ili se bavite dizajnom, ali ako baratate brojkama, budite oprezniji nego inače.

LJUBAV Društvo i izlasci bit će izvor ugodnih iskustava i novih simpatija. Bit ćete zaštićeni od problema. Opuštenim ponašanjem privući ćete osobu do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE Počnite vježbati.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Iako vas poslovne prilike previše ne maze, u konačnici ste zadovoljni svojim učinkom. Šefovi će vas slati na putovanja ili vas opteretiti dodatnim poslovima.

LJUBAV Spoznat ćete dubinu i značaj problema te shvatiti da je došlo vrijeme za njihovo rješavanje. Ozbiljno ćete razmišljati o novoj vezi i biti spremni na promjene.

ZDRAVLJE Štedite snagu!


Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Tjedan će vam biti vrlo aktivan, s mnogo istodobnih događanja i čestim preokretima. Što se u jednom trenutku bude činilo izgubljenim, u sljedećem će poprimiti obrise dobitka.

LJUBAV Mogli biste ostvariti vezu s osobom koja će vas oduševiti inteligencijom i obrazovanošću. Privlačit će vas igra riječi i nadmudrivanje u čemu ćete oboje uživati.

ZDRAVLJE Trebate se više odmarati.