Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Spoj savršene preciznosti i elegancije

Standard, jedan od najvećih svjetskih proizvođača visokokvalitetnih slavina namijenjenih stambenim, hotelskim i javnim prostorima, oduševljava vrhunskim performansama i atraktivnim izgledom

Izvor: Press

Prošlo je 50 godina otkad su njemački inženjeri Ideal Standarda osmislili originalni keramički disk za miješanje vode. Taj je izum doveo do nastanka jednoručne slavine za vodu koju danas svi pomalo uzimamo zdravo za gotovo. No još nitko u području inovativnih proizvoda za kupaonicu nije uspio nadmašiti elegantnu i preciznu tehnologiju Ideal Standarda.

 Revolucionarni keramički disk, prvi put proizveden 1969. godine, ugrađen je i u novu kolekciju jednoručnih slavina za vodu Cera, koja je spoj tehničkoga njemačkog naslijeđa i tradicije najboljeg europskog dizajna. Kol-e-kcija Cera donosi pet  različitih linija slavina, a svi modeli imaju ugrađenu tehnologiju FirmaFlow® - najnoviju inačicu originalnog keramičkog diska Ideal Standarda - koja je prošla čak 45 izvedbenih testova (na pritisak, temperaturu, buku, izdržljivost) kako bi korisnici dobili najkvalitetniji proizvod iznimne trajnosti i pouzdanosti. Odlikuju se i tehnologijom BlueStart® koja potrošnju energije smanjuje za 50 posto jer sustav pušta toplu vodu samo  kada je ona aktivno odabrana. Sličnu stvar, ali za protok vode, čini napredna tehnologija Click®. Da biste pustili snažniji mlaz vode, treba ga aktivno izabrati. Tu je i funkcionalnost EasyFit® koja vrijeme ugradnje smanjuje za čak 30 posto omogućujući instalaterima jednostavnu ugradnju po načelu ‘ugradi i zaboravi’.

Uza sve to, modeli kolekcija Cera sadrže funkcionalnost LightMove® koja omogućuje glatko funkcioniranje i preciznu kontrolu protoka vode i temperature te premaz Smart Shine Finishing® koji osigurava jednostavno čišćenje i održavanje. Kolekcija uključuje i raznolik izbor dizajna slavina za sve vrste projekata i ukusa krajnjih korisnika. Novu liniju Cerafine D krasi izduženi bezvremenski dizajn, a Cerafine O plijeni pozornost profinjenim izgledom. Modernizirana linija Ceraplan III vitkog je dizajna i savršeno se uklapa u najsuvremenije dizajnerske kupaonske trendove, a popularan cilindrični dizajn linije Ceraline, koja dolazi u mnoštvu oblika i veličina, modernom domu dat će dašak klasične elegancije.

Najčitanije

Najnovije

loader