Domaća kazališna, filmska i televizijska glumica Katarina Madirazza, donedavno Strahinić, kao i većina danas, živi ubrzanim tempom života, a česte jurnjave s jedne obaveze na drugu, kaže, predstavlja joj ponekad problem. Zbog posla i nedostatka vremena ne može se uvijek posvetiti zdravoj hrani i prehrani kakvu bi htjela imati, no kada god stigne, priprema fine zalogajčiće. Među omiljenima joj je i recept za domaće krekere koji je 'ukrala' od prijateljice Marine. 

Domaći krekeri koje obožava glumica Katarina Madirazza
Instagam 

Sastojci

• 75 grama suncokreovih sjemenki

• 75 grama bučinih sjemenki

• 60 grama lanenih sjemenki (obavezno ih samljeti ili kupiti već mljevene)

• 60 grama chia sjemenki

Priprema

Sve sjemenke pomiješati, zatim posoliti, poprapriti i staviti dimljene mljevene paprike po želji. Smjesu preliti s 200 mililitara vode i ostaviti 15 minuta da chia sjemenke nabubre. Razmazati smjesu na papir za pečenje i staviti peći na 30 minuta u prethodno zagrijanu pećnicu na 180°C. Nakon 30 minuta izvaditi, razrezati kako želite i vratiti još 20-25 minuta peći. Nakon toga ostavite da se malo ohladi i vaši krekeri su gotovi.