Lifestyle blogerica Ella Dvornik rođena je 23. prosinca 1990. u znaku Jarca, u kojem joj se smjestilo čak šest planeta. To znači da je uporna, analitična i realna. Mjesec u Ribama ističe intuiciju, ali i empatiju pa voli pomagati drugima. Mogla bi je 2022. godina iznenaditi trudnoćom.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO U napetom ste razdoblju pa će stres i pritisak porasti. Mnogo ćete raditi i štošta podrediti poslu pa će neki blagdanski planovi propasti, no šefovi će hvaliti vašu profesionalnost.

LJUBAV Ljubavni snovi počet će se ostvarivati. Čak i ako u braku ili vezi ima svađa i nerazumijevanja, ljubav je neupitna i obostrana.

ZDRAVLJE Ne iscrpljujte se previše.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Odlično ćete se snalaziti u stresnim situacijama pa će se kolege i šefovi oslanjati na vaše mudre procjene. Moguća je dobra vijest iz inozemstva ili rješenje neke sporne situacije.

LJUBAV Bit ćete otvoreni za ljubav, a partnera nadahnjivati svojom nježnošću i strašću. Ako ste sami, nije isključen susret s osobom iz druge sredine.

ZDRAVLJE Čuvajte se prehlade.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Mnoge će obaveze pasti na vaša leđa, ali imate energije da ih završite. Poslovat ćete pod pritiskom, ponekad i preko vlastitih snaga, ali sve ćete izdržati.

LJUBAV Zajedničko putovanje ili intiman razgovor s partnerom pridonije­t će zbližavanju. Mogli biste planirati da se iduće godine vjenčate ili počnete zajedno živjeti.

ZDRAVLJE Pazite se prehlade.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Osjetit ćete porast radne energije, potrebu za razgovorom, pisanjem ili čitanjem. Privodite poslove kraju jer ste u razdoblju kada su moguća veća iscrpljenja.

LJUBAV Poten­cijalne životne poteškoće vezane uz financije, posao ili bliske osobe još će vas čvršće povezati s partnerom. Samci, učinite konkretne korake prema nečijem srcu.

ZDRAVLJE Osjetljiva vam je probava.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Morat ćete raditi prekovremeno kako biste na vrijeme ispunili svoje obaveze u zadanom roku. Nedostajat će vam koncentracije, ali vas dobro raspoloženje vodi u poslovne pobjede.

LJUBAV Mogu nastati manji nesporazumi s partnerom, ali bit će prolazni. U danima ste kad možete ostvariti vezu o kakvoj ste sanjali, osobito ako ste u nekog već zaljubljeni.

ZDRAVLJE Dobro ste.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Planeti od vas čine iznimnog radnika koji iskazuje svoje najbolje osobine. Odlično ćete se snalaziti u gužvi, čak i ako vas rokovi budu pritiskali.

LJUBAV Lakše ćete se okrenuti budućnosti i produbiti postojeća poznanstva. Površni ljubavni odnosi pretvarat će se u prava vrela strasti. Božićni domjenci bit će mjesta novih poznanstava.

ZDRAVLJE U dobroj ste formi.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Smetnje u komunikaciji, kvarovi uređaja ili tehnike usporavat će vas u poslovanju. Dobro se organizirajte kako biste blagdane dočekali maksimalno rasterećeni.

LJUBAV Naklonjena Venera donosi vam simpatije okoline, osnažuje vezu s partnerom, a osamljenima dovodi nove ljubavi u život. Partner će imati sluha za vaše potrebe i želje.

ZDRAVLJE Živite mirnije!

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Radne zadatke obavljat ćete s lakoćom, probleme rješavati mudro, a izvrsno ćete se snalaziti i u iznenadnim situacijama. Mogli biste dobiti božićnicu ili vrijedan dar.

LJUBAV Raspoloženi ste za zabavu, izlaske i druženja. Razmišljat ćete o avanturi s osobom koju kratko poznajete, a prema kojoj ćete osjećati snažnu fizičku privlačnost.

ZDRAVLJE Osjećat ćete se snažnije.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Mars nagovješćuje mnogo intelektualnog naprezanja. Morat ćete voditi računa o detaljima, prilagođavati se radnom ritmu kolega i obavljati nekoliko poslova odjednom.

LJUBAV Privlačit ćete pozornost suprotnog spola pa se nemojte zatvarati u četiri zida, osobito ako ste sami ili nezadovoljni postojećim odnosom. Očekuju vas nove prilike.

ZDRAVLJE Izbjegavajte jako kaloričnu hranu.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Merkur i Sunce u vašem znaku pomažu vam u borbenosti pa mnogo radite i aktivni ste na različitim područjima. Iako pod stresom, uspješno ćete završiti poslove.

LJUBAV Ako je vaša veza došla do kraja i osjećaji su se istrošili, nemojte je odmah prekidati. Pričekajte još neko vrijeme kako biste bili sigurni postupate li ispravno.

ZDRAVLJE Ne pretjerujte s blagdanskim slasticama.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Nadređeni mnogo zahtijevaju od vas, čak i ne pitajući vas za pristanak ili mišljenje. Mogle bi vas razočarati osobe na koje ste računali.

LJUBAV Mijenjat ćete odnos prema partneru. Smirite nervozu i sve što bi moglo izazvati nesporazume. Uključite se u društvena događanja i pohodite razne zabave jer vam slijedi fatalno poznanstvo.

ZDRAVLJE Vraća vam se energija.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Mnogi kolege bit će vam se na usluzi i pomagati kad poslovi zaškripe. Bit ćete zadovoljni vlastitim uspjehom, osobito ako je vaš posao povezan s trgovinom.

LJUBAV Suprotni spol doživljavat će vas iznimno privlačnima i poželjnima. No još ćete neko vrijeme morati pričekati da se sa simpatijom pokrene prava lavina strasti.

ZDRAVLJE Što više se opuštajte.