Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neda Parmać i Marina Orsag pripremile nešto drugačije!

Dvije zvijezde TLZP-a u zajedničkom showu

  Izvor: Story Press

Tijekom sudjelovanja u showu Tvoje lice zvuči poznato, osim što su nas oduševljavale svojim izvedbama, između Nede Parmać i Marine Orsag rodilo se prijateljstvo, a iz njega i poslovna suradnja. Kako su njih dvije imale odličnu međusobnu energiju, ne sumnjamo da će se ona osjetiti i u zajedničkom projektu pod nazivom Comedy Music Show Gelato Sisters i Studio Smijeha Ladies.

  Izvor: Story Press

Premijera showa očekuje vas 27.2. u 20:30h i to online na Entrio.hr platformi.

U showu, svojim najboljim forama na temu muzike i raznih izvođača, nasmijati će vas dame Studija Smijeha, Marina Orsag i Vlatka Mifka, dok će vas svojim najboljim obradama i originalnim stvarima rasplesati Gelato Sisters koje tvore Neda Parmać, Sanja Parmać i Jana Valdevit. Kako ovaj show ne bi bio samo to, očekuju vas i neka njihova zajednička iznenađenja. Koja su to točno? Morat ćete pogledati show.

Ne propustite sat i pol urnebesne i rasplesane zabave u vašem dnevnom boravku. Comedy Music Show će vam barem malo vratiti onaj ugođaj izlaska dok cure jedva čekaju da vas uskoro i uživo zabavljaju.

Iako je show online ulaznice su svejedno ograničene, pa požurite po svoju klikom na link. Ulaznica vrijedi za jedno kućanstvo, ne za jednu osobu i iznosi 60 kuna. Osigurajte svoju na vrijeme i uživajte u smijehu i plesu 27.2. u 20:30h online na Entrio.hr.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image