Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Završilo glasanje za finalistice natječaja #KaoMama. Imamo pobjednicu!

Pobjednica je dobila više od 50% glasova!

Izvor: Shutterstock

S 9687 glasova Sara Stjepanek pobijedila je u kreativnom natječaju #KaoMama kojeg su povodom Majčinog dana organizirali Adria Media Zagreb i BIPA. Od prijavljenih stotinjak mama i kćeri, stručni žiri je izabrao njih 10, a da je natječaj pobudio ogroman interes čitatelja govori činjenica kako je za finaliste glasalo 19.603 ljudi!

Pobjednica Sara Stjepanek dobila je nešto više od 50 posto glasova te je osvojila glavnu nagradu, a to su dva noćenja za kćer i mamu uz wellness paket u hotelu Lone u Rovinju. Ostali finalisti – Vanessa Jurić, Valentina Pleša, Antonela Krijan, Eleonora Šimunić, Marina Orban, Veronika Lipohar, Valerija Jurić, Sara Ivaštinović, Ivana Lekić dobivaju poklon-paket Afrodite.

Izvor: Story

Za sudjelovanje je trebalo poslati fotografiju sebe i fotografiju svoje majke kada je imala godina kao ti te opisati najveću sličnost između tebe i tvoje majke, navesti najbolji savjet koji ti je dala, opisati na čemu si najviše zahvalan/na svojoj majci i po čemu je tvoja majka posebna. Mnogi od pristiglih odgovora doista su nas oduševili, kao i fotografije koje pokazuju sličnost.

* Sadržaj donosimo u suradnji s Bipom.

Najčitanije

Najnovije