Svaka žena ima drugačiji ukus i tip muškaraca koji je privlači. To se odnosi i na jači spol. Naime, postoji poseban tip muškaraca koji će privući ženu.

Često možemo čuti da se suprotnosti privlače, ali nema pravila. Neki horoskopski znakovi privlače muškarce koji su njihova suprotnost, a neki pak muškarce koji su isti kao oni.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku privlače muškarce željne uzbuđenja, putovanja, zabave... Vrlo su dinamične i uvijek spremne na akciju pa su najsretnije kada imaju partnera sličnih želja i preferencija.

Bik

Pripadnici ovog znaka neodoljivi su dečkima koji traže pouzdane i opuštene žene. Znaju voljeti i potpuno se predati partneru koji osvaja njihovo srce.

Blizanci

Žene rođene u znaku Blizanaca neodoljive su muškarcima koje privlače impulzivne, pomalo razigrane žene uvijek spremne na nova iskustva. Znaju da zabave s njima neće propustiti.

Kakve muškarce privlače žene u horoskopu
Shutterstock 

Rak

Žene rođene u ovom znaku privlačne su muškarcima koji traže ljubav i nježnost. Ne mare toliko za fizički izgled i materijalna dobra koliko za emocije.

Lav

Lavice su pomalo vrckave, samouvjerene i privlačne čak i kada se po kući šetaju u pidžamama. Neodoljive su muškarcima koji traže žene pune samopouzdanja.

Djevica

Pripadnici ovog znaka privlačni su muškarcima koji cijene inteligenciju, ljepotu duše i brigu. Djevice su mirne i ne vole gubiti vrijeme na besmislene emocionalne rasprave pa ih preosjetljivi dečki izbjegavaju.

Kakve muškarce privlače žene u horoskopu
Shutterstock 

Vaga

Žene rođene u ovom znaku neodoljive su muškarcima koji traže stabilan i miran život. Oni su u stanju razumjeti partnera jer gledaju na svijet iz njegovog kuta. Vaga zna kako uravnotežiti i učiniti život ugodnim.

Škorpion

Škorpioni su vrlo privlačni muškarcima kojima je strast u životu iznimno važna. Vole život i žele živjeti punim plućima, ali po svojim pravilima.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka imaju neodoljiv smisao za humor, znaju nasmijati ljude i unijeti dobru energiju u prostor pa su vrlo privlačni dečkima kojima je stalo do partnera.

Kakve muškarce privlače žene u horoskopu
Shutterstock 

Jarac

Žene Jarac neodoljive su pomalo nesigurnim muškarcima koji čvrsto stoje na zemlji i traže snažnog, neovisnog partnera, onoga koji će im biti oslonac i zvijezda vodilja kroz život.

Vodenjak

Žene Vodenjaci često se zaljubljuju u muškarce koji žele da njihov partner potakne tračeve u njima. Pripadnici ovog znaka imaju slobodan duh i nisu skloni osuđivati ​​ponašanje drugih.

Riba

Ribe su zanimljive muškarcima koji traže sebe, koji traže dubinu, kako emotivnu tako i duhovnu. Pripadnici ovog znaka vrlo su romantični i emotivni.