Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Baby Dooks došao do druge pobjede, Jasna i Ronald još čekaju svoju priliku

Autor Josipa Scotti Čavlina
Autor Josipa Scotti Čavlina

Transformacijom u Jamesa Browna Baby Dooks ponovno je dobio čast odabrati kojoj će udruzi ili humanitarnoj organizaciji Nova Tv donirati deset tisuća kuna.

Izvor: Story
Dooks je odlučio da ovaj put to bude UNICEF Hrvatska. Svojim nastupom Dooks je oduševio žiri, a na kraju bodovanja on i i Mario Petreković koji se transformirao u Alku Vuicu bili su izjednačeni. Da pobjedu odnese Baby Dooks odlučili su ostali natjecatelji koji su mu dali najviše bodova. Dooks je oduševio i gostujućeg člana žirija, pjevača Luku Nižetića, baš kao i Mario Petreković nakon čije je izvedbe gotovo zanijemio, te ga proglasio "talentom svjetske klase".
Izvor: Story
No zato je tek nešto manje oduševljen bio izvedbom Minee koja se transformirala upravo u njega, te izvela njegovu pjesmu 'Proljeće'. Ipak dao joj je čak devet bodova, najviše od svih članova žirija.
Izvor: Story
Vanda Winter bila je sjajna kao Vanna u grupi Electro Team, te je izvela njihovu 'Tek je 12 sati'.
Izvor: Story
Jasna Palić Picukarić ni transformacijom u švedski bend Rednex, koja se njoj do sada najviše svidjela, nije uspjela doći do pobjede.
Izvor: Story
Nije to uspjelo ni Ronaldu Brausu koji se transformirao u Raffellu Carra te okružen atraktivnim plesačicama izveo pjesmu ‘A far l’amore comincia tu’.
Izvor: Story
Giuliano je ovaj put bio turski pjevač Tarkan,
Izvor: Story
a Andrea Andrassy utjelovila je njega iz vremena dok je je još imao dugu kovrčavu kosu, te izvela pjesmu 'Srna i vuk'.
Izvor: Story
Fotorulet je dodijelio nove zadatke osmero natjecatelja, a pobjednika Baby Dooksa u idućoj emisiji vidjet ćemo kao dio skupine Gipsy Kings. Mario Petreković morat će se uživjeti u ulogu Lionela Richieja. Ronald postaje Zvonko Bogdan, a Minea je dobila zadatak transformirati se u Jennifer Lopez. Andrea će se pretvoriti u Gusttava Limu, a Vanda iz Vanne prelazi u ulogu pjevačice skupine Kaoma koja se proslavila pjesmom 'Lambada'. Giuliano postaje Josipa Lisac, a bit će zanimljivo vidjeti i kako će se Jasna snaći u ulozi pjevačice Magazina. Foto: Press Nove Tv

Najčitanije

Najnovije