ŠOK DIJETA SLAVNIH GLUMICA ZBOG KOJE IMAJU SAVRŠENO RAVNE TRBUHE: Provode je 24 sata prije izlaska na crveni tepih

Otkrivena je takozvana šok dijeta slavnih dama koja im pomaže da liniju pred izlazak na crveni tepih dovedu do savršenstva.

Profimedia

Savršene figure slavnih glumica u predivnim i glamuroznim haljinama nedavno smo imali priliku vidjeti na dodjeli Oscara. Jasno, bitno je naglasiti da se za njihove krhke figure brinu cijeli timovi trenera, nutricionista, chefova, no čak i one ponekad pribjegavaju dijetama za 'posljednji trenutak' kako bi u posebnim prilikama zabljesnule u punom sjaju.

Profimedia 

U nastavku vam donosimo dijetu od 24 sata zahvaljujući kojoj glumice i manekenke imaju savršeno ravne trbuhe, no budući da je iznimno restriktivna bilo bi dobro da se, prije nego se povedete za njihovim primjerom, posavjetujete sa svojim liječnikom i da je primjenjujete u iznimnim situacijama.

Ova dijeta, koja se još naziva šok dijetom ili dijetom za hitne slučajeve podrazumijeva poseban način prehrane koji se zasniva na sokovima, smoothiejima i čajevima, a vrlo je učinkovita i u čišćenju organizma od toksina.

U nastavku donosimo detaljan plan prehrane uz napomenu da je vrlo bitno da ne dodajete nikakve dodatne sastojke u svoje čajeve i sokove, kao ni umjetne zaslađivače.

Profimedia 

8:00- Čaša mlake vode sa sokom od limuna

10:00- Čaša vode s narančom ili sok od jabuke

12:00- Šalica zelenog čaja

13:00- Čaša hladne vode sa sokom od mrkve

15:00- Šalica čaja po izboru

17:00- Čaša prirodnog soka po izboru

19:00- Šalica zelenog čaja

21:00- Čaša vode sa sokom od grejpfruta

22:00- Dan završite kako ste ga počeli, s čašom mlake vode u koju ćete dodati sok od limuna.

Stručnjaci naglašavaju da se ova dijeta ne smije provoditi duže od jednog dana.