“Konzultantstvo mi apsolutno paše, savjetujem sve - od uređenja kuhinje do dobavljača, menija, treninga osoblja i kalkulacija. Ne provodim više toliko vremena kuhajući kao nekoć, no zato to s guštom nadoknadim kad sam kod kuće. Nije mi problem kuhati po pet sati samo za Sanju i mene. Sjednemo za šank, otvorimo bocu vina i pričamo dok se hrana kuha. Cijeli taj proces me iznimno ispunjava”, priča nam Gretić.

Iako im je baza trenutačno u Beogradu, zbog posla su puno na putu, a s njima gotovo uvijek putuje i njihova kćerkica Tessa, koja za sada još nema primjedbi na tatinu kuhinju koja uvijek nastaje uz dobru glazbu.

“Postoje neke stvari koje mogu satima slušati i uz njih kuhati. Znalo se dogoditi da neke konobare preplašim glazbom. Ispostavilo se to kao dobar test. Tko ne može raditi uz glasne Zeppeline, možda i bolje da nema puno veze s mojom kuhinjom“, kroz smijeh govori Tom.

Ovo je izbor pet Gretićevih omiljenih pjesama koje, kako kaže, može satima slušati na repeat i kuhati:

Kashmir, Led Zeppelin
High Hopes, Pink Floyd
Sometimes, Pearl Jam
Hunger Strike, Temple of the Dog i Eddie Vedder
Would, Alice in Chains

Upravo je ova playlista tajni začin njegove proslavljene kuhinje.