Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Storybook

Kako je Beyonce još jednom pokazala tko je tu glavni

Autor A. H.
Autor A. H.

Jeste li razmišljali o posljedicama koje bi korona virus mogao ostaviti na mentalno zdravlje? Beyonce je, pa je putem svoje BeyGOOD inicijative odlučila pozamašnim iznosom poduprijeti banke hrane i centre za pružanje psihološke pomoći diljem SAD-a #YourStoryMatters

Izvor: Profimedia

Borbi protiv korona virusa u SAD-u, gdje je ta bolest ujedno ugasila i najviše života, priključila se i najbogatija pjevačica na svijetu – Beyonce. Glazbena diva putem svoje dobrotvorne udruge BeyGOOD udružila se s generalnim direktorom Twittera Jackom Dorseyem i njegovom organizacijom #Startsmall te donirala 6 milijuna dolara namijenjenih prvenstveno zdravstvenim centrima koji pružaju psihološku pomoć svima koji su se suočili s posljedicama virusa Covid-19.

Izvor: Profimedia


Od izbijanja pandemije, na lokalnom i državnom nivou, osnovane su mnoga udruženja za pomoć malim poduzećima, znanstvenim centrima i socijalnoj pomoći za djecu pa se Beyonce odlučila fokusirati na zajednice u velikim gradovima (New York, Houston, New Orleans i Detroit) koje su posebno teško pogođene.


„U velikim gradovima Afro-Amerikanci čine nesrazmjeran broj radnika u neophodnim zanimanjima i njima će biti potrebna psihološka podrška za mentalno zdravlje, kao i testiranje i medicinske usluge, zalihe i dostava hrane, kako za vrijeme krize tako i nakon nje“, poručila je Grammyjem nagrađena pjevačica.


Svojom velikodušnom gestom Beyonce se tako priključila drugim zvijezdama, poput njezinog supruga Jay-Z-a, Rihanne, Demi Lovato i Jack Dorseya (koji je prvi počeo donacijom u iznosu 1 milijun dolara), koje su se već odrekle svoje zarade u svrhu borbe protiv korona virusa.

Izvor: Profimedia

Izvor: Profimedia

Izbor Urednika

Royals