Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nosivi ART - najpopularnijih internetski meme

Da predsjedničke inauguracije, uz sofisticirane lookove s porukom, u digitalnoj eri imaju i zanimljive modne vrhunce, najbolje svjedoči senator Bernie Sanders koji je tiskao majice sa svojim memeom, a zarada ide u dobrotvorne svrhe

 Izvor: Press

Fotografija senatora Bernija Sandersa, dok ležerno prekriženih nogu i s rukama u vunenim rukavicama sjedi na inauguraciji novog američkog predsjednika Joea Bidena, obišla je svijet, a danas je gotovo nemoguće pronaći fotografiju na koju ga, Photoshopom, nisu smjestili. Bernie Sanders preko noći je postao najpopularnijih internetski meme, no čini se da ga to nije nimalo uvrijedilo. Dapače, Sanders je popularnost svog lika odlučio iskoristiti. I to, pohvalno, u dobrotvorne svrhe.

Tijekom inauguracije novog američkog predsjednika, fotograf je uhvatio Bernija Sandersa kako sjedi izoliran od uzvanika u dizajnerskim odijelima i haljinama, u jednoj posve običnoj jakni i s vunenim rukavicama na rukama djelujući poprilično nezainteresirano. Tijekom intervjua u talk showu "Late Night Thursday", Bernie je rekao voditelju Sethu Meyersu da je on "samo tamo sjedio, pokušao se ugrijati i pratiti što se zbiva".

 Izvor: Profimedia

No, fotografija je toliko oduševila internet da je Sanders ubrzo postao najpopularniji meme u virtualnim bespućima, a ubrzo se njegov lik pojavio i na majici “Chairman Sanders Crewneck” koju možete nabaviti za 45 američkih dolara. No, ono što je sjajno jest da 100% prihoda od prodaje majica odlazi u dobrotvorne svrhe - u udrugu iz Vermonta Meals on Wheels. Majica je navodno toliko popularna da ćete zbog velike potražnje na nju morati čekati i nekoliko tjedana.

Autor: Tina Lončar

Fotografije: press

Magazin

Royals