Pripremate li ljetno vjenčanje naš je savjet da razmislite o bojama. Jer ljeto je savršeno godišnje doba za igru bojama, od citrusne žute, tople narančaste, tropske zelene, slojevite plave, pink, ružičaste... Jer, nose se boje, nosi se energija, posebno ukoliko planirate vjenčanje na otovrenom.

vjencani buket ruze
Shutterstock 

A ljeto je posebno jer razne vrste cvijeća dospijevaju u punoj ljepoti i paleti boja baš u ljetnim mjesecima, temperature i boje prirode pozivaju na color pop up.

vjencana torta voce
Shutterstock 

Također, cvijeće u bojama odlično se kombinira sa zelenilom te osnovnim paletama boja za vjenčanja kao što su bijela i blush, a na vama je da osim boje odaberete ton, nijansu te snagu boje koja vam se dopada. Jer na taj način i svijet boja prilagođavate svojoj osobnosti te stilu uređenja dana iz snova.

cvijece vjencanje stol
Shutterstock 

Boje u vjenčanje možete unijeti kroz cvjetene dekoracije ali i na još jednostavniji način, kroz detalje poput vjenčane torte, svijeće, stolnjake i ubruse, čaše, tanjure, lampice, jelovnike, oznake mjesta sjedenja...Vrijedan je i savjet da kombinirate više boja, naravno onih koje želite vezati uz uređenje vašeg vjenčanja te tako nježnije ili naglašenije istaknete vaš odabir.

cvijece vjencanje stol
Shutterstock 

A koliko su vam privlačne ideje vjenčanje odjenutog u čarobnu paletu narančaste boje, one koja se odlično slaže s blush, pink, žutom i zelenom...? Neodoljivo, zar ne?!

vjencani buket boje
Shutterstock