Nakon siječnja koji je mnogim znakovima donio teškoće, stigao nam je i najkraći mjesec u godini- veljača. Ona će nam donijeti puno toga, a ova 3 horoskopska znaka mogu odahnuti jer će im se u veljači sreća osmjehivati iza svakog ugla.

U nastavku provjerite je li i vaš znak među sretnicima kojima će ovog mjeseca sve ići od ruke.

Lav

Lavu siječanj nije dao puno razloga za veselje, no s dolaskom veljače sve će se preokrenuti.

Ovog će vas mjeseca zasipati dobre prilike pa se ne treba čuditi ako dobijete neočekivanu ponudu za posao ili povišicu. Neke bi mogla iznenaditi i neobična ponuda iz inozemstva koja će vam, ako dobro odigrate svoje karte, donijeti veliki priljev financija.

Lav
Shutterstock 

Da vam dobro ide u životu vidjet će se već na prvi pogled iz vašeg osmjeha i vidljivo opuštenijeg ponašanja, a zbog toga što se dobro osjećate isijavat ćete pozitivnu energiju i karizmu kojoj će malo tko odoljeti.

Ako ste u vezi, vaša novostečena popularnost možda neće dobro sjesti vašem partneru pa mu ne zaboravite posvetiti zasluženu pažnju, a ako ste sami, uživat ćete u brojnim prilikama za flert, a možda i nešto više.

Zdravlje će vam biti savršeno, nećete dobiti ni zanokticu.

Vaga

Vage će si ovaj mjesec moći priuštiti da se malo opuste na poslu, a dobra je prilika i za kratak godišnji odmor ili vikend bijeg u prirodu gdje ćete napuniti baterije.

Veljača će im donijeti uspjeha i u igrama na sreću pa je sad pravo vrijeme da uplatite loto jer vas dobitak ne može mimoići.

Vaga
Shutterstock 

U ljubavi će vladati harmonija, a svađa i drama neće biti ni u tragovima. Slobodni će susresti posebnu osobu na mjestu gdje su to najmanje očekivali, a oni u vezama mogli bi se odlučiti na brak ili početi raditi na prinovi.

Zdravlje će vam u veljači biti odlično, jedino biste mogli imati problema s bolovima u leđima.

Strijelac

Nakon što je imao fantastičan siječanj, Strijelcu će se dobar niz sretnih događaja nastaviti i u veljači. Poslovni uspjesi su tek uzeli zamaha pa će vam ova veljača vjerojatno biti prilično naporna, no otvarat će vam se tako dobre i unosne prilike da vam neće ni padati na pamet da stanete i odmorite se.

Vremena za odmor će ipak biti krajem mjeseca kao i početkom ožujka kad će si Strijelci priuštiti ono što najviše vole- putovanje i novu avanturu.

Strijelac.jpg
Shutterstock 

Iako ćete biti uvjereni da u veljači za ljubav naprosto nema vremena, iznenadit će vas susret s osobom iz prošlosti koju dugo niste vidjeli i za koju ćete odmah očistiti raspored. Ovaj bi se susret mogao pretvoriti u vezu u kojoj se čak ni Strijelac neće osjećati zatočeno jer će ova osoba bez problema moći pratiti njegov suludi ritam.

Zdravlje vam neće zadavati probleme, no ne zaboravite da je i odmor jednako važan kao naporan rad i zabava.