Svi sanjamo savršeno glatku i zdravu kožu, no malo je sretnica koje se time mogu pohvaliti bez ikakve pomoći. Mnoge žene muče nepravilnosti na licu, pa ako već nemate mrlja ili prištića, vjerojatno niste izbjegli podočnjake koji nam često pokvare dan. U takvim slučajevima dobar korektor zlata vrijedi jer će nam pomoći da prikrijemo sve nedostatke.

Proizvod koji brojne ljubiteljice kozmetike često hvale je pravi dokaz da kvalitetno ne mora nužno biti i skupo budući da koretor Catrice Liquid Camouflage High Coerage Korektor košta samo 3,90 eura, a stekao je ogromnu popularnost i brojne pozitivne recenzije.

Radi se o tekućem korektoru koji obećava visoko pokrivanje i trajanje do 12 sati što je praktički cijeli dan tijekom kojeg ne morate misliti o tome hoće li netko primijetiti podočnjake, mrlje ili crvenilo na vašem licu. Iz Catricea navode da može prekriti čak i tetovaže.
Korektor je visoko pigmentiran, vodootporan i otporan na prijenos. Tekuća tekstura ne sadrži silikone i mikroplastične čestice.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!