Jeste li znali da su ruževi za usne najpopularniji proizvodi za šminkanje? Nijedan drugi proizvod ne može tako značajno utjecati na cjelokupan izgled kao ruž za usne. Ruž je neizostavni dio make-up rutine skoro svake žene, ali nije svaki ruž podjednako dobar. Veliki broj žena i djevojaka voli ruževe s mat završnicom, ali često se dogodi da takvi ruževi dodatno isušuju usne.

Avon ruž
promo 

Kompanija Avon osmislila Hydramatic mat ruž za usne – prvi mat ruž za usne s hidratantnom jezgrom. Ovaj ruž njeguje usne iznutra, hidratizira ih i ne isušuje, pa one djeluju punije i nježnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidratantna hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme.

Avon ruž
promo 

Hydramatic mat ruž sadrži više od 50% sastojaka koji hidratiziraju i štite kožu, usne su odvažne i hidratizirane u isto vrijeme zbog posebnog mat efekta s hijaluronskom kiselinom. Također se može pohvaliti dugotrajnim efektom i širokim spektrom dostupnih boja. 

Hydramatic mat ruž za usne dostupan je u Avonovom katalogu po cijeni od 7,50 € (56,51 kn).

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!