Prekriva i najtamnije podočnjake: Pronašli smo korektor od 3,90 koji je 3 klase učinkovitiji od svih skupih

Ako vas muče podočnjaci, odaberite najbolji i najpovoljniji drogerijski korektor.

Instagram

Kad su podočnjaci u pitanju, mnogi prvo posežu za korektorom. No, ovisno o problemu, nemaju svi tu moć, odnosno dovoljno dobru formulu za prekrivanje natečenosti i podočnjaka.

Imajte na umu da ćete danas na tržištu pronaći mnoštvo korektora koji se reklamiraju kao korektori za podočnjake koji, unatoč tome, ne mogu sakriti duboku pigmentaciju ili prozirnu kožu koja je podložna stvaranju dosadnih, neuglednih krugova oko očiju.

Shutterstock 

Važno je napomenuti da se učinkoviti korektori za podočnjake potpuno razlikuju od korektora koje svakodnevno nanosite na ostale dijelove lica.

Klasični korektor trebao bi pristajati uz ton vaše kože, a korektor za podočnjake trebao bi biti jednu ili dvije nijanse svjetliji od vaše prirodne boje, a sve kako biste uspješno prikrili podočnjake i stvorili efekt posvjetljivanja.

dm  Catrice Liquid Camouflage/ dm/ 3,90 eur

Jedan od najboljih i najjeftinijih drogerijskih korektora je: Catrice Liquid Camouflage tekući korektor koji košta samo 3,90 eura.

Ovaj vodootporni korektor savršeno i dugotrajno pokriva tamne kolutove oko očiju, crvenilo i druge nepravilnosti. Vrlo se lako nanosi i razmazuje kako prstima tako i kistom ili beauty blenderom. Srednje je do jake pokrivne moći, što mu omogućuje samostalno korištenje u dnevnim prilikama, ako vam nije potrebna podloga.