Holivudska diva otkrila najbolji savjet za njegu kože koji je ikad dobila: Zbog ovog trika s 56 izgleda kao djevojčica

Naomi Watts redovito dobiva komplimente za svoj mladolik izgled, a sad je otkrila tajnu svoje bezvremenske ljepote.

Jeffrey Mayer / imago stock&people / Profimedia

Slavna glumica, lijepa plavuša koju mnogi pamte po izvrsnim ulogama u filmovima poput '21 gram' ili 'Mulholland Drive', jedna je od onih dama kojima su godine zaista broj jer uvijek izgledaju sjajno.

Naomi Watts odrasla je u Australiji, a svoju ljepotu duguje ritualima, ali i redovitoj hidrataciji kože i cijelog organizma.

Naomi je pobornica 'clean beauty' trenda koji je fokusiran na proizvode koji su što prirodniji, sa što manje toksičnih sastojaka i u ekološkoj ambalaži.

Story 

Glumica, koja je ove godine proslavila 56. rođendan, uz svakodnevnu njegu kože i pijenje puno vode može se pohvaliti blistavim tenom kakav i zaslužuje. Naime, glumica kaže da je najbolji savjet koji je dobila da pije dvije litre vode svaki dan, čega se i pridržava.

Također, bez obzira na godišnje doba, kožu uvijek maže kremom sa zaštitnim UV faktorom. Osim toga, trudi se odspavati barem osam sati kako bi bila odmorna. Iako i sama priznaje da bi voljela imati manje bora, kaže da je s vremenom to naučila prihvatiti.

'Jednostavno morate prihvatiti proces starenja', kaže Naomi.

Story 

U slobodno vrijeme, dodaje, izbjegava puno šminke i pribjegava metodi nanošenja u samo pet minuta. Usne i jagodice glumica ističe ružem, a obavezno i ​​obrve gelom ili olovkom, budući da je izrazito svijetle puti.

Što se frizure tiče, nije sklona velikim eksperimentima pa se već neko vrijeme drži klasičnog boba u raznim varijantama koji joj dobro stoji.

Generated by IJG JPEG Library

U jednom ranijem intervjuu priznala je da nikada nije bila fanatična pobornica vježbanja, no kako je navršila 50 godina, to se, kaže, promijenilo.

'Kako starite, morate više raditi na sebi kako biste održali tonus mišića. Zato sada puno više radim na snazi ​​i vježbam s utezima, ne onim klasičnim od 2 kg, nego malo zahtjevnijim', objašnjava Watts, a prenosi Stil.