CIPELE U KOJE VRIJEDI ULOŽITI OVOG PROLJEĆA NOSI I NAJLJEPŠA ŽENA: Unesite retro vibe u svoj stil ovim klasičnim modelom

Tina Kunakey prošetala je klasik među klasicima - cipele Mary Jane.

Profimedia

Cipele su na vrhu liste komada koje jedva čekamo nositi u proljeće, a izmjenjuju se s predimenzioniranim sakoima i laganijom odjećom.

Profimedia 

Baš kao i kod odjeće, postoje basic, basic komadi koji ulaze u povijest, a upravo takva je Mary Jane - cipele koje obožavaju ljubiteljice klasike, pobornice pariškog chica, ali i ljubiteljice vrućih trendova.

Tina Kunakey je na reviji Miu Miu u Parizu još jednom dokazala da su neki trendovi iz prošlosti bezvremenski, a svojim stajlingom unijela pravi retro štih.

Profimedia 

Slavna manekenka prošetala je u plisiranoj suknji A kroja i oversized košulji u istoj nijansi. Sve je upotpunila klasičnim modelom cipela koji ne izlazi iz mode.

Profimedia 

Kako stvari stoje, čini se da nam trendseterice govore da u ožujak zakoračimo u elegantnim Mary Jane cipelama, bilo da ste počeli posezati za svojim sakoima ili vam je teško reći zbogom debelim puloverima, postoje cipele koje će vas provesti kroz nepredvidivo sezonska smjena godišnjih doba.