Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BACK TO SCHOOL: Nezaboravni party za najmlađe

Autor promo

Maja Šuput, Lucija Lugomer te Sandi Pego, vjerni su korisnici ovih inovativnih usluga za stvaranje nezaboravnih doživljaja za djecu, a koje kreira Nikolina Hajdarovac.

 1-6.jpg Izvor: zvonimir kušec

Na Bundeku je održan najzabavniji party "Back to School" u organizaciji Little Stars by Nina. Ova jedinstvena manifestacija, posvećena najmlađima, okupila je 250 djece i njihovih obitelji, a dan je bio ispunjen radošću, zabavom i učenjem. Specijalizirani tim za brigu o djeci na vjenčanjima i raznim proslavama, a predvođen vizionarkom Nikolinom Hajdarovac postao je sinonim za stvaranje nezaboravnih doživljaja, za djecu od 0-12 godina. Ono što ih izdvaja su upravo predane 'tete čuvalice' koje pružaju iznimnu skrb i osmišljavaju zanimljive aktivnosti za djecu, a upravo na ovom održanom partyju, u to su se svi mogli i uvjeriti.

 15_Kreativni kutak Little stars by Nina.jpg Izvor: zvonimir kušec

"Vjerujemo da svako dijete zaslužuje nezaboravno djetinjstvo, a mi smo tu da to i ostvarimo", kaže Nikolina Hajdarovac, pokretačka snaga ove originalne poslovne ideje. „Naše tete čuvalice u potpunosti brinu o najmlađim gostima na svim eventima i proslavama, osiguravajući im fantastičan provod dok roditelji opušteno uživaju u posebnim trenucima.“ U to su se uvjerili Maja Šuput, Lucija Lugomer te Cindy i Sandi Pego, vjerni korisnici ovih inovativnih usluga koje nudi Nikolinin tim.

 03_Supruga Maria Petrekovica - Aleksandra Kramberger s kcerima Marlom i Unom.jpg Izvor: zvonimir kušec

Događaj "Back to school" imao je 10 zadivljujućih kutaka, uključujući kreativne radionice, oslikavanje lica, modeliranje balona, sportske aktivnosti, kinetičke eksperimente, edukativne igre, osvježavajuće koktele i slatke poslastice.

 1_Maskote za najmladje.jpg Izvor: Zvonimir Krstulović

Jedan od vrhunaca dana bila je čarobna izvedba Magica Leona, aktualnog pobjednika Supertalenta, u kojoj su između ostalih, sa svojom djecom uživali i spisateljica i voditeljica Emina Pršić, influencerice Petra Božić i Ana Vladušić, Aleksandra Kramberger i još mnogi drugi.

 02_Emina Prsic i suprug Vedran s kceri Leilani.jpg Izvor: zvonimir kušec

Kako je "Back to School" aktualna tema, Nikolinin tim je predan tome da prilagodbu na školu, maloj djeci, učine što ugodnijom. Njihova predanost stvaranju nezaboravnih iskustava nastavlja se u novim projektima koje su već mnogi roditelji prigrlili.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image