ZDRAVA SALATA JULIJE ROBERTS SKIDA KILOGRAME: Lagana je i brzo se priprema, a držat će vas dugo sitima

Julia Roberts obožava salatu koja joj pomaže pri skidanju kilograma, a recept donosimo u nastavku.

The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Glumica Julija Roberts već godinama nosi titulu 'najljepših nogu Hollywooda', a to je samo jedno od priznanja njezinoj ljepoti. Osmijeh, kosa i vitka figura čine je, po mišljenju mnogih, najljepšom ženom na svijetu, a za sebe skromno kaže da je samo domaćica.

Kako majka troje djece održava fantastičnu figuru? Julia objašnjava da ne voli vježbati, ali jako voli osjećaj koji ima nakon kvalitetnog treninga.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Vježbajući provodi oko četiri sata tjedno, a češće bira zdrave obroke, posebice salate. Njezina poznata fitness salata godinama je na samom vrhu najpopularnijih i svakako je vrijedi probati.

Sastojci:

400 g slanutka, najbolje iz konzerve

100 g mladog špinata

2 mrkve

1 šaka oraha

100 g feta sira

sol i papar

Priprema:

Slanutak dobro operite, ocijedite i istresite u zdjelu za posluživanje. Operite špinat, mrkvu ogulite i narežite na tanke trakice te dodati slanutku. Sve pomiješati i začiniti pa umutiti dresing i dodati u salatu.

Shutterstock 

Dresing:

3 žlice octa

1 žlica senfa

5 žlica maslinovog ulja

sol i papar

Ova salata može biti i kompletan ljetni obrok jer će vam dati dovoljnu količinu proteina i vlakana. Ovi sastojci neophodni su za održavanje vitke linije, što Julia pokazuje u svim prilikama - od opuštene šetnje plažom ili kupanja, do snimanja modnih reklama ili novih filmova.

Više fotografije Julije Roberts, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Julia Roberts