Doktor holivudskih zvijezda osmislio čudesni napitak: Skida 7 kilograma za 3 dana

Doktor Mehmet Oz iz Turske, proslavio se svojim planom detoksikacije prema kojem možete izgubiti i do sedam kilograma u samo tri dana.

Shutterstock

Napitak za mršavljenje slavnog doktora Oza sastoji se od mješavine vode, zelenog čaja, soka od limuna, krastavca, mente i kajenske paprike, a tvrdi da je 'isproban i testiran kako bi pomogao vratiti tijelo u proces mršavljenja'.

Plan uključuje ispijanje četiri ili više čaša detoksikacijskog napitka kako biste ubrzali rezultate dok jedete zdravu hranu, a liječnik tvrdi da nećete osjećati glad. Jedan od glavnih ciljeva detoksikacije vodom je zdravo čišćenje crijeva.

Instagram 

Detoksikacija je posebno važna jer su mnogi ljudi preopterećeni toksinima apsorbiranim iz ostataka pesticida na hrani, onečišćenja zraka i drugih izvora. Jetra često ne može dovoljno brzo filtrirati te toksine, zbog čega se pohranjuju u masnim stanicama. Kako se toksini eliminiraju iz tijela, mast se brže sagorijeva. Antioksidansi prisutni u zelenom čaju također mogu ubrzati metabolizam za 35 posto.

Shutterstock 

Recept za ovaj moćan napitak uključuje pet šalica hladne filtrirane vode, tri šalice jakog zelenog čaja (skuhanog i ohlađenog), jedan srednji krastavac s korom narezan na kriške, sok od pola limuna, četvrtinu šalice svježeg lišća mente, i pola žlice kajenskog praha. Svi sastojci se pomiješaju i ostave u hladnjaku, a preporučuje se piti sat vremena prije obroka.

Osim detoksikacije, dr. Oz savjetuje i pridržavanje dijete koja uključuje neprerađenu hranu, zdrave masnoće, visokokvalitetne proteine ​​te voće i povrće bogato vlaknima i antioksidansima kako bi se postigli najbolji rezultati mršavljenja, piše Krstarica