ODUŠEVILA DRASTIČNOM PROMJENOM: Mia Negovetić ima novu boje kose, odrasla nam je pred očima

Mlada pjevačica Mia Negovetić ugodno je iznenadila sve obožavatelje velikom promjenom imidža te danas izgleda potpuno drugačije.

Instagram

Novo godišnje doba pravo je vrijeme za promjene!

Drastične životne promjene nisu uvijek potrebne, ponekad će i jednostavno osvježenje frizure biti pun pogodak. Za taj korak odlučila se i naša mlada pjevačica Mia Negovetić, koja je iskoristila dolazak jeseni za predivnu promjenu imidža.

Instagram 

Nova, platinasta boja joj sjajno pristaje, a zadovoljstvo se vidi i na mladoj pjevačici koja zrači posebnom energijom te izgleda još glamuroznije. Ova boja jedan je od hitova jeseni u svijetu ljepote.

Mlada Riječanka već godinama odrasta nam pred očima te smo imali priliku vidjeti cijeli tijek njene transformacije kroz tinejdžerske godine.

Mia se tako postupno i umjereno odvajala od slatke djevojčice lijepog glasa kakvu ju svi pamtimo te izrasla u ozbiljniju, no ništa manje lijepu i talentiranu mladu djevojku. Drugačiji imidž s više šminke i novom bojom kose dodao joj je dašak ozbiljnosti.

Dusko Jaramaz/PIXSELL 

Darovita Mia je osim novog imidža, javnosti nedavno predstavila i novostima u privatnom životu. Mia se tako ljetos na dodjeli nagrada Porin pokazala svog dečka, bliskog suradnika Matea Juričića, s kojim je surađivala na pjesmi ‘Zavičaju tebi’, koja je svojevrsna himna Primorsko-goranske županije. Mia o svom privatnom životu nije puno pričala, već je samo izjavila da joj je drago što i na tom planu ima veliku podršku.

Transformacije lijepe i talentirane Mije pogledajte u našoj fotogaleriji!

Story arhiva mia negovetic