Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Mia Negovetić o ljubavi ne priča, no nama se povjeri: Uz njega sam sretna

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Ljubav nema kraja za riječku glazbenicu Miju Negovetić, no o njoj puno ne govori. Zato se samo nama povjerila kako je uz svog odabranika sretna i da ima njegovu podršku

Izvor: Mia Negovetić

Njihovo prijateljstvo započelo je na prošlogodišnjoj Dori, a premda tada nisu odnijeli pobjedu, ljubav prema glazbi, ali i njenom stvaranju, ponovno ih je spojila te je iz suradnje nastala prva pjesma koju su zajednički napisali i otpjevali, 'Ljubav nema kraj'.  Mlada zvijezda domaće glazbene scene, 18-godišnja Mia Negovetić, i 19-godišnji pjevač Edi Abazi, koji je prvi korak u svijet glazbe napravio sa 17 godina, nakon kojeg je potpisao ugovor s Croatiom Records i izbacio svoj prvi singl 'Miljama daleko', iznimno su zadovoljni spotom kojeg su snimili za novu pjesmu. Kakve su fizičke izazove morali pritom savladati  na snimanju i kako to da je cijela pjesma nastala preko glasovnih i tekstualnih poruka, ali i pokoju novost o svom dečku kojeg krije od javnosti, Mia je otkrila u razgovoru za Story.hr.

Pjesma je nastala u 'čudnim' okolnostima

O čemu govori vaša pjesma 'Ljubav nema kraj'? 

Pjesma 'Ljubav nema kraj' u svom naslovu sadrži glavnu poruku. Bez ljubavi, kako smo Edi i ja to definirali, nema sreće i smisao života nije upotpunjen. Napisali smo ju nas dvoje, preko glasovnih i tekstualnih poruka, komadić po komadić, dok nismo dobili finalni demo :). Kasnije su se onda uključili i u potpunosti usavršili pjesmu, aranžerski i produkcijski, Olja Dešić i Srđan Sekulović Skansi.

Kako je došlo do suradnje s Edijem?

Nakon prošlogodišnje Dore, ostali smo u kontaktu, a ranije se nismo poznavali. Pričali smo više manje na dnevnoj bazi preko poruka, a kako je bila karantena i 'korona na vrhuncu' kako bi se reklo, pa još i onaj potres u Zagrebu, nismo se imali prilike viđati. Tako da je pjesma nastala u 'čudnim' okolnostima, svatko iz svoga grada s idejama.

Povezane vijesti

Mia Negovetić Izvor: Mia Negovetić

Možeš li opisati kako to da je cijela pjesma nastala preko glasovnih poruka?

Kako sam ja sjedila za klavirom non stop, a taman smo se nešto dopisivali, krenula sam s nekim akordima i na to smo slagali stihove kako je kome dolazila inspiracija. Sjećam se kako smo danima nakon što smo složili pjesmu, a nastala je stvarno u kratkom vremenu (par sati je u pitanju), slali poruke međusobno i govorili kako je pjesma za nas hit i kako ju moramo jednom izbaciti kada bude prilike. Nakon nekoliko mjeseci, to se i dogodilo.

Nakon snimljenog kadra nosili su mi dekicu i pećicu u box u kojem sam bila

S kakvim fizičkim izazovima ste se susreli tijekom snimanja?

Bilo mi je hladno, ali ekipa je bila super tako da ta hladnoća ostaje kao anegdota za prepričavati. Uvijek nas uhvati smijeh kada krenemo ljudima pričati kako je snimanje izgledalo. Nakon snimljenog kadra nosili su mi dekicu i pećicu u box u kojem sam bila :)

A Edi? Kakve je on fizičke izazove morao savladati tijekom snimanja?

Trčao je za jedan kadar dobrih 10-ak puta sigurno, a sigurna sam da je i njemu bilo malo hladno. (smijeh)

Izvor: Mia Negovetić

Jako mi nedostaju nastupi

Je li ova suradnja produbila vaše prijateljstvo? Bi li voljela s njim ponovno surađivati?

Svakako, povezali smo se još više i nadam se da ćemo imati uspješan odnos i u poslovnom i u privatnom smislu. Otvorena sam naravno, zašto ne, nikad ne znaš što sutra 'nosi'.

Koliko je bilo teško spojiti u pjesmi dva različita glazbena stila - trap i baladu?

Nama je to došlo potpuno spontano, uzimajući u obzir da smo ja i on dva različita glazbena stila, tako da nam to ustvari i nije bio neki preveliki problem. Drago nam je da to ljudi prepoznaju i da im se sviđa takav spoj žanrova.

Izvor: Mia Negovetić

Tko god da ta osoba je, uz njega sam sretna i imam njegovu podršku

Koliko ti nedostaju nastupi uživo pred publikom? Kakva je bila 2020. godina za tebe po pitanju karijere?

Jako mi nedostaju nastupi, dva nastupa sam imala nakon lockdowna i nadam se da će ovoj 'situaciji' brzo doći kraj. Iako je godina bila sva prepuna ružnih trenutaka, s obzirom na situaciju u cijelome svijetu, ja sam imala mnogo prekrasnih iskustava i momenata koje ću posebno pamtiti, a jedna od njih je upravo nastajanje pjesme 'Ljubav nema kraj'. Želim svim glazbenicima povratak na scenu što prije, bez maski i korone.

Jesi li donijela kakvu novogodišnju odluku? Što želiš ostvariti u ovoj godini?

Prvenstveno želim biti zdrava i sretna, okružena ljubavlju i pozitivnom energijom. Želim da mi ova godina donese mnogo inspiracije da dovršim album, a i da na Dori uspijem dobro 'prenijeti' sve ono što smo zamislili.

Izvor: Mia Negovetić

Za kraj, u posljednjem razgovoru za Story.hr priznala si da si zaljubljena u nekoga. Možeš li nam sad otkriti u koga?

Ovaj bih odgovor ostavila kao tajnu, jer nisam osoba koja otkriva svoj privatni život do te mjere :). Tko god da ta osoba je, uz njega sam sretna i imam njegovu podršku, to mi je najbitnije.

Najčitanije

Najnovije