Stiglo nam je napokon drugačije vrijeme. Iako svakodnevica i dalje podrazumijeva vijesti o pandemiji koronavirusa i mogućim novim mjerama, ne smijemo zaboraviti da nam je stiglo i proljeće, a s njim i ljepše i toplije vrijeme - ukratko, pravo osvježenje. Proljeće tako sa sobom često donese želju za promjenama - bilo da je riječ o sezonskom čišćenju stana ili ormara, ili pak o novoj frizuri, promjene su dobrodošle. U ovu drugu skupinu spada naša pjevačica Franka, koja ima novu frizuru.

'Slojevi, šiške. Nova Franka', opis je ispod profila njezinog omiljenog salona Franić koji je otkrio kakvu je promjenu Franka poželjela - kraća kosa, slojevitost ali i kraće šiške. Da je volumen u kosi pravi hit, pokazala je i ona. Prije nekoliko se sati pohvalila iz salona, napisavši: 'Jutarnji remont'. Dobra atmosfera i raspoloženje nastavilo se i nakon šišanja. 'Nova kosa, novo proljeće', napisala je kratko uz snimku na kojoj ne skida osmijeh s lica.

Inače, 2021. godinu je također započela s promjenom. Naime, kosu je posvijetlila pramenovima u različitim nijansama plave boje, a obožavatelji su je odmah obasuli pohvalama. 'Ma baš je princeza iz snova', 'Najljepša', 'Ljepotica', 'Predivna', 'Ona i njezin osmijeh', tek su dio komentara na račun njezinog tada novog looka.

Uz beauty svijet, Franka je poznata i po tome što je velika zaljubljenica u modu. 'Što namjeravam nositi u 2021.? Hm… nadam se da ćemo konačno moći održavati koncerte i jedva čekam da se počnemo sređivati za njih! Da, jako volim modu, ali zapravo se moj ‘svakodnevni’ stil razlikuje od onog scenskog. Svakodnevno sam najsretnija u trenirkama i tenisicama ili trapericama i udobnim -shirtovima! Što se tiče suradnje s Patrikom, izabrali smo ga kao glumca za zadnji spot za pjesmu ‘Plan B’. Moram priznati da cijenim njegov trud i rad i sve što je napravio kao jedan od najtraženijih mladih modela', nedavno je rekla za Elle.hr.