Najavljivala je veliku fizičku promjenu proteklih tjedana, a prije pet dana je javnosti pokazala istu. Glazbenica Nika Turković koju poznajemo, između ostalog, i po plavoj bob frizuri, sada izgleda u potpunosti drugačije. Naime, Nika je skratila kosu, ali i postala brineta. Kako je svoju promjenu na Instagramu objavila 1. travnja, mnogi su pomislili kako je riječ o prvoaprilskoj šali. Kako je odlučila skratiti i promijeniti boju kose, ali i kako su reagirali njezini bližnji, otkrila nam je u razgovoru.

'Već dugo se osjećam kao da sam prerasla svoj plavi bob, stoga je odluka bila promišljena i dugo očekivana', odmah nam je priznala na početku i otkrila da joj uopće ne utječe na ženstvenost - što su joj mnogi nakon objave pisali. 'Jednostavno se oduvijek osjećam ženstvenije i više ‘ja’ s kraćom kosom, a smeđa je moja prirodna boja, kojoj sam se već dugo htjela vratiti', povratak je to nakon dugi niz godina.

Samo jednom živimo i samo smo jednom mladi, a i to je zbilja, samo kosa

Kako je i sama rekla odluka je bila dobro promišljena pa ne čudi da se Nika uopće nije premišljala. 'Znala sam što želim, a premišljanja nije bilo jer je sve to ipak samo fizički izgled i znala sam da se zasigurno ništa dramatično neće dogoditi. Samo jednom živimo i samo smo jednom mladi, a i to je zbilja, samo kosa', nije jedna od onih koje se teško rastaju od kose.

S obzirom na to da je promjena ogromna, vjerovali smo da iza svega stoji velika inspiracija. 'Definitivno Ursula Corbero, koju je upravo taj cut skroz transformirao, pa sam se eto i ja odvažila', mnogi bi se preplašili takve promjene. No, ne i Nika, kojoj su podrška i ovog puta bili najbliži, obitelj, sestra Kiara i partner Matija. 'Svima se jako sviđa, al najbitnije je da sam ja jako zadovoljna, što stvarno jesam', samouvjerena je.

Iako biste pomislili kako je sada spremna na sve, Nika nam je komentirala i kakva je s eksperimentiranjem s kosom. 'Nisam od ludih eksperimentiranja jer volim ipak prirodniji look pa sam se zato i vratila svojoj nekoj prirodnoj smeđoj nijansi, ali s obzirom na to da mi se sviđa ovaj svijet kratke kose, tko zna', otvorena je za nove ideje. Ipak, postoji nešto na što nije spremna. 'Mislim da nikad ne bih obojila kosu u neku ludu boju poput plave ili ružičaste, jer se bojim da to nikako ne bih dobro isfurala. Svejedno, obožavam vidjeti kad netko to nosi sa stavom. Vjerujem da je svaki look uspješan, ako ga tako nosimo', zaključila je Nika koja, ako nas pitate, odlično nosi novi look.