PREKRASNE U SVIM VARIJANTAMA: Hailey Bieber napravila promjenu kojom nas često iznenadi i Franka Batelić

Hailey Bieber pohvalila se novom bojom kose.

Instagram

Hailey Bieber, supruga Justina Biebera ima novu frizuru i boju kose.

Njeni plavi pramenovi vrlo često stilizirani u ‘beachy waves’ frizuru pali su u zaborav, a Hailey je svoj prepoznatljivi imdž plavuše ostavila iza sebe i osvanula s novom, tamnosmeđom bojom kose. No, promjena nije došla odjednom, već je Hailey u suradnji sa svojim frizerom Bryce Scarlett, postupno potamnjivala svoju plavu kosu.

Instagram 

Kao i većina žena, ni celebrity dive nisu imune na sezonske promjene imidža pa su tako mnoge slavne dame bile i plavuše i brinete. I latino diva Jennifer Lopez, kao i Hailey ove jeseni potamnila je svoju prekrasnu kosu tamnijim pramenovima.

Brojne poznate dame obožavaju mijenjati svoju boju kose i eksperimentima i novim imidžima zabavljati svoje obožavatelje. Drastičnim promjenama boje kose iznenadile su nas Billie Eilish, Dua Lipa i Sofia Richie, ali i naša Franka Batelić, koja nas je promjenom imidža iznenadila prošli mjesec i to joj nije bio prvi put.

Profimedia 

Nova boja koju je izabrala Hailey na vrhovima postupno postaje svijetlija, te je samo to naznaka da je Hailey još do nedavno bila plavuša, a boju savršeno nadopunjuje i frizura sa suptilnim slojevima. Novi imidž Hailey je osim fotografijama na Instagramu, pokazala i u zajedničkom izlasku sa suprugom Justinom i najboljom prijateljicom Kendall Jenner na košarkaškoj utakmici LA Lakersa.

U fotogaleriji pogledajte više fotografija Hailey Bieber, ali i drugih dama koje su nas iznenadile svojim promjenama boje kose.

Instagram kosa