Voditeljica i model Nikolina Ristović u 45. godini izgleda – savršeno. Majka dvije kćerkice, 23-godišnje Hane Cigoj i osmogodišnje Une Sofije, nedavno se upustila u dizajnerske vode i pokrenula 'Guilty or Innocent', ekološki osviješten dječji brend namijenjen djeci, ali i roditeljima.

Novitete po pitanju brenda tako, osim na službenom profilu, promovira i na svom vlastitom, a sada je pozirala u rozoj hoodici s plavom zvijezdom, usput pokazavši i novu frizuru.

Nikolina je, naime, ošišala šiške, a fanovi su apsolutno oduševljeni promjenom. 'Dobra frizura', 'Pravi komad', 'Frizura je čista desetka', 'Jako dobra promjena frizure', pisali su joj između ostalog obožavatelji.

'Ovdje si ista Halle Berry...', primijetila je druga, dok joj je jedna mlada djevojka ostavila zbilja predivnu poruku: 'Ja se nadam da ste svjesni da ste Boginja i moja inspiracija'.

Story Nikolina Ristović

'Ma bravo, svaki detalj, postava, rese, naziv odjevnog komada... s toliko detalja, ljubavi I truda... Bravo Nikolina za stvaralaštvo', komentirala je jedna pratiteljica Nikolini koja je prije nekoliko mjeseci zajedno s mlađom kćeri gotovo doživjela tragediju nakon trovanja ugljičnim monoksidom u stanu u Zagrebu.

Spasila ih je brza reakcija njezinog supruga i Uninog oca Vidoja Ristovića koji je shvatio da nešto nije u redu kad mu se Nikolina i Una nisu javljale na telefon.