Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nikolina nakon trovanja: 'Da nije bilo mog supruga, mi ne bismo bile žive'

Autor M.Da.
Autor M.Da.

Nikolina i njezina petogodišnja kći Una Sofija otrovale su se ugljičnim monoksidom, a 44-godišnjakinja je sada progovorila o detaljima incidenta u kojemu su umalo izgubile živote

Izvor: Instagram

Ovog vikenda nekadašnja voditeljica, 44-godišnja Nikolina Ristović, bivša Pišek, doživjela je incident koji samo pukom srećom nije završio - fatalno. Naime, u stanu u Zagrebu, gdje živi sa suprugom, povjesničarom umjetnosti Vidojem Ristovićem, Nikolina i njezina petogodišnja kći Una Sofija otrovale su se ugljičnim monoksidom. Reagirale su policija i Hitna pomoć, a nakon što su obiteljski prijatelji razvalili vrata, obje su pronađene bez svijesti, piše srpski portal Blic.

Nikolina je danas puštena iz bolnice, a njezina se kći još uvijek nalazi u dječjoj klinici. O slučaju se oglasila i sama Nikolina te uputila apel da se zakonom uvede obavezna instalacija detektora ugljičnog monoksida za svako kućanstvo.

Za srpski je Blic rekla da ih je spasila puka slučajnost te da danas ne bi bile žive da nije bilo njezinog supruga.'Primljene smo u nedelju u ranim jutarnjim satima u bolnicu u teškom stanju uzrokovanom trovanjem plinom. Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu odreagirao je najbolje moguće. Da je moja odluka bila provedena, mi ne bismo bile žive. On je inzistirao da odemo odmah tu večer u bolnicu. Kasnije me ponovno zvao na mobitel, ali ja se nisam javljala. Čula sam da je redom zvao prijatelje, te je uspio dobiti našeg bliskog prijatelja u kasne večernje sate. Pozvali su policiju i hitnu pomoć, koji su pomogli razvaliti vrata i doći do nas. Apeliram da se zakonom uvede detektor ugljičnog monoksida, jer se tako može spasiti ljudski život. Instalacije su redovno održavane, ali kao što vidite, mogao se dogoditi najgori scenarij', ispričala je Nikolina za spomenuti medij. 

Povezane vijesti

Nikolina kaže da ne zna kako je došlo do umalo tragičnog incidenta kojeg je uzrokovalo curenje plina, jer su instalacije kako kaže, ispravne. 'Majstori su bili prethodnih dana i pregledali sve instalacije. Bilo je sve ok. Trenutno je u toku renoviranje zgrade zbog posljedica potresa. Ne mogu nikoga optužiti da je kriv za ovo što se dogodilo, samo želim da nadležni utvrde što se točno dogodilo s obzirom da se radi o dva ljudska života koja su ovime bila ugrožena', ispričala je Nikolina za Blic.

Najčitanije

Najnovije