Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

SNIMKA OBIŠLA SVIJET Glumici u videu uživo u kuću ušetao neobičan neznanac

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Muškarac koji je u kuću glumice nepozvan došao u papučama, rekao je da ne zna kako se tamo našao te da ga - prate duhovi

Izvor: Instagram

Trebao je to biti jedan sasvim običan make-up 'tutorial', ali snimka američke glumice i pjevačice, 74-godišnje Suzanne Somers, ubrzo je - obišla svijet. Naime, usred snimanja Facebook live videa, u njezinu kuću upao je neznanac, i to bez majice i u papučama.

Naime, usred uobičajenog videa na kojem je pokazivala svoje umijeće šminkanja, u dom slavne glumice neočekivano je ušao neznanac. 'Je li netko ovdje? Čini mi se da sam upravo nekoga čula', rekla je iznenađena Suzanne, a dotični muškarac, koji nije 'upao' u kadar, potom joj se mirno predstavio.

Izvor: Facebook Screenshot

Mirna je ostala i glumica, koja je stranca pitala što želi i zašto se našao u njezinom domu. Međutim, njegov je odgovor začudio mnoge. Naime, muškarac, koji je 'mrtav hladan' u njezin dom ušetao u papučama i bez majice, rekao je kako i sam ne zna što radi ovdje te da ga je ovdje dovezao - prijatelj, a nije znao zašto.

Dodao je i kako ga prate duhovi te kako je uplašen. 'Ne bi trebao biti ovdje. Ne bojim te se. Nisam naviknuta da mi ljudi dolaze na posjed. Snimam show, bi li htio otići kući?', rekla mu je glumica koja je, unatoč nesvakidašnjoj sceni, uspjela ostati pribrana. Nakon toga, njezin suprug Alan neznanca je ispratio iz kuće, a on se nije bunio.

'Ispričavam se na ovome, šokirana sam kao i vi', rekla je Suzanne u snimci koja je obišla svijet. Međutim, kasnije je otkrila kako je 'za svaki slučaj' pozvala i policiju, koja je dotičnog muškarca pronašla u blizini imanja te ga u konačnici i privela. U intervjuu za emisiju 'Good Morning America' priznala je i kako se nakon neobičnog incidenta počastila - časom čiste votke jer, kako kaže, takva varijanta ima manje kalorija. Snimku nesvakidašnjeg susreta možete pogledati ovdje.

Suzanne Somers
Izvor: YouTube

Najčitanije

Najnovije