Nakon što joj je prije dvije godine preminuo suprug Rene Angelil, pjevačica Celine Dion je navodno pronašla novu ljubav, a svojim je odabirom mnoge iznenadila. Ako je vjerovati stranim medijima Celine ljubi holivudskog glumca Russella Crowea. 

'Viđaju se često zadnjih nekoliko tjedana i iako je njihova veza tek na početku, imaju dojam kao da se poznaju godinama', rekao je za strane medije izvor blizak pjevačici i glumcu. Russell je veliki ljubitelj glazbe svoje nove odabranice i kako piše Hollywood Life, Celine mu je već dugo vremena simpatija. Budući da su oboje nedavno prošli kroz teško emotivno razdoblje, bili su podrška jedno drugome i upravo to ih je povezalo.

Naime, pjevačica se dugo oporavljala od smrti voljenog supruga Renea Angelila, a Russell je nedavno finalizirao razvod s bivšom suprugom Danielle Spencer. Koliko je Russell bio povrijeđen nakon razvoda od Danielle potvrđuje i činjenica da je organizirao aukciju na kojoj je prodao 223 predmeta koja je dobio od bivše supruge ili koja su ga podsjećala na nju.

'Proces razvoda, bez obzira na to koliko si pozitivan i koliko si prihvatio činjenicu da se rastajete, je još uvijek jako težak. Dok sam prolazio kroz sve to, pitao sam se kako mogu proslaviti ovo. Htio sam staviti stvari u drugačiju perspektivu, da izvučem neku sreću iz svega, a ne samo tugu. I smislio sam ovu aukciju', ispričao je nedavno glumac za strane medije.