Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
12.07.2019. / 18:48 20:02

Poznate domaće dame otkrile svoje ulove sa sniženja

Autor I.G.
12.07.2019. / 18:48 20:02
Autor I.G.
12.07.2019. / 18:48 20:02

Samo za Story.hr

Ako ste posljednjih tjedana primijetili veću gužvu u trgovinama nego inače, do sada ste već mogli zaključiti kako su započela ljetna sniženja. Bilo da je riječ o ciljanom komadu odjeće čija je cijena trenutno manja već inače, ili pak kolektivno jeftinijoj odjeći, mnogi će naredne dane provesti obilazeći mnogobrojne trgovine i šoping centre. Tim povodom, razgovarali smo s tri domaće dame, glumicom i dizajnericom Katarinom Baban, pjevačicom Zsa Zsom te influencericom i suprugom Dinamovog igrača, Izeta Hajrovića, Leylom Hajrović, koje su samo za Story.hr otkrile kupuju li na sniženjima te što su im najbolji ulovi iz ponude jeftinije odjeće. 

Kupujete li na sniženjima?

Leyla: Naravno da kupujem. Zašto bi platila za istu stvar 50-70% više? Naravno, postoji uvijek neki slušaj da tražim određeni komad za neku posebnu priliku ili kad znam da je to komad koji sigurno neće biti na sniženju. Inače volim i u outletima kupovati jer tamo posebno imaju super ponude.
Katarina: Slabo. Nisam ljubitelj sniženja jer mi tada u trgovinama sve izgleda kaotično i nabacano. Ne snalazim se baš u neredu pa vrlo brzo odustanem i iziđem.
Zsa Zsa: Ne kupujem ciljano na sniženjima, ali kada naletim na popuste u trgovinama onda da. Iako, ja sam od onih osoba koje na sniženjima uspiju kupiti nešto što nije na sniženju. 

Koji je vaš najbolji ulov sa sniženja?

Leyla: Ima ih iskreno puno, ali ako ćemo o nekim posljednjim komadima onda su to Balmain sakoi koje sam kupila na Farfetchu za čak 70% popusta. Balmain sako je klasičan komad koji nikada 'ne izlazi iz mode'  i može se nositi elegantno na haljinu, ali i sportski na traperice.
Katarina: Čizme koje su bile 1300 kuna sam kupila za 350 kuna. I to sam ih odmah s vrata uzela tako da se opet nisam previše zadržavala.
Zsa Zsa: Nemam nešto specifično, najčešće su to neke majice koje budu jako povoljne. 

Vodite li se 'nepisanim pravilom' da se na ljetnim sniženjima kupuje zimska odjeća (i suprotno) ili pak isključivo kupujete odjevne komade koje ćete sada nositi?

Leyla: Volim kupiti dobre zimske jakne ljeti jer su im tada super cijene i imate veliki izbor. Zimi svi hrle u trgovine i teško pronađem što mi se sviđa, a i platim punu cijenu nepotrebno. Ali naravno, kupujem i komade koje mogu odmah nositi.
Katarina: Nikad nisam bila taj tip. Ako je vani 35 stupnjeva ne želim ni pomisliti na kaput ili vestu!
Zsa Zsa: Nisam tipičan kupac pa onda za mene to pravilo baš i ne vrijedi, ali ako vidim neki komad odjeće koji se isplati kupiti iako ga neću odmah nositi, zašto ne?

Čekate li sniženja kako biste kupili točno određeni komad odjeće ili pak kupujete odjeću samo zato što su cijene snižene? 

Leyla: Za komade za koje znam da će biti na sniženju uvijek čekam. Kada kupim neku stvar i poslije bude na sniženju, iskreno, bude mi žao jer je to 'bačen' novac. Prije sam kupovala pojedine komade samo zato što im je cijena bila povoljna, ali sada to više ne radim. Kupujem smisleno ono što mi zaista treba. 
Katarina: Ako mi nešto jako zapadne za oko, kupujem odmah jer me strah da će netko drugi zgrabiti ukoliko budem čekala da se snizi cijena.
Zsa Zsa: Zapravo sam jedna od onih osoba koje kupuju impulzivno pa si onda nakon toga moram zabraniti trgovine sljedećih mjesec dana. Nažalost, nisam osoba koja baš prati sniženja. 

Jesu li bolja sniženja u Hrvatskoj ili u inozemstvu? Gdje češće odlazite?

Leyla: Ja iskreno najviše kupujem online jer imaju najbolju ponudu. Inače volim Pariz ili London, oni su mi najbolji kada je riječ o sniženjima. U Hrvatskoj najčešće kupujem u Zari.
Katarina: Stvarno ne bih znala s obzirom na to da većinom kupujem kod nas. Možda sam se dva puta u životu baš ciljano uputila van Hrvatske u neki shopping. Što sam starija, sve manje kupujem. Kad nađem neki dobar komad, kupim. Ne idem ciljano u kupovinu.
Zsa Zsa: Mislim da je sve to zapravo jako slično. Npr, Amerika ima jeftiniju odjeću od Hrvatske, ali isto tako, može se i ovdje proći jeftino. Nema nekakvog pravila po meni. A s obzirom na to da nisam tipična 'šopingholičarka', onda ni ne pratim sniženja. 

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader