Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćorluka objavio nikad viđene snimke i fotografije

Autor A.M.

Vesela četvorka iz Rusije

 Izvor: Story

Bivši nogometni reprezentativac i srebrni, Vedran Ćorluka, nije zaboravio na svoje vjerne obožavatelje i dok je na odmoru, te je odlučio počastiti javnost za kraj godine s do sada nikada viđenim snimkama i fotografijama s velikog slavlja u Rusije. 'Želim vam da se večeras zabavite (zdrobite) kao što se ova četvorka zabavila 16.7.2018. i proslavila najveći uspjeh Hrvatskog nogometa. Par nikad viđenih selfija da začini kraj 2018.' uz objavljeni sadržaj, na svom Instagram profilu je napisao ispraćajući ovu vrlo uspješnu godinu za njega.

Nije se za čuditi što se Vedran za posljednje objave iz 2018. godine odlučio baš iz Rusije s obzirom na veliko postignuće naših ponosnih, za nas prvaka. Uz Ćorluku vidimo već poznate zabavljače Šimu Vrsaljka, Milana Badelja i Matea Kovačića kako slave svoj najveći uspjeh do tada i najveći uspjeh Hrvatske u povijesti nogometa. Ova ekipa je i imala što slaviti, a svi su s oduševljenjem dočekali Ćorlukinu objavu, 'bez cenzure' iako smo već naviknuli gledati naše srebrne dečke kako se zabavljaju i slave. 

Osim što su nasmijali mnogobrojne pratitelje svojim pjevačkim umijećem, vidimo kako im je trebala i jaka kava nakon slavlja, što je sam Ćorluka i napisao u hešteg 'jaka kava'.

Magazin

Royals