Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
18.04.2019. / 12:09 15:35

Jovana Joksimović u suzama napustila studio

Autor T.O.
18.04.2019. / 12:09 15:35
Autor T.O.
18.04.2019. / 12:09 15:35

Nije se mogla suzdržati

Jovana Joksimović, supruga popularnog pjevača Željka Joksimovića i voditeljica jutarnjeg programa na srpskoj televiziji 'Prva', jutros je zajedno s kolegom Srđanom Predojevićem tijekom emisije briznula u plač, piše Kurir. Naime, pas Prva, koja je bila kolektivni kućni ljubimac televizije 'Prva', više nije član jutarnjeg programa. Dobila je svoj dom i napušta Jovanu i Srđana koji su se rasplakali dok su se pozdravljali od nje.

Prva je, kako je Srđan rekao, najšarmantniji član jutarnjeg programa TV Prve, a uskoro postaje pas pomagač i ide u svoj novi dom. Prvi put je u studio 'Jutro' sa Jovanom i Srđanom došla kada je imala samo dva mjeseca. 'Zato ja nisam htjela', kroz suze je izgovorila Jovana i zajedno sa Srđanom zatražila reklame te napustila studio.

Žalosna Jovana od Prve se oprostila i putem Instagrama gdje je objavila njezinu fotografiju. 'Od sutra Prva neće biti s nama u studiju. Zvanično danas kreće u školu, u Internat u Novom Sadu. Za šest mjeseci postat će asistent nekom djetetu ili odrasloj osobi kojoj je potrebna pomoć', napisala je voditeljica.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader