Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikada nećete pogoditi s koliko su godina ove zvijezde izgubile nevinost

Autor T.O.

Mnogi bi se složili da su neki prerano zagazili u ove vode

 Izvor: Profimedia

Kate Moss je za jedan strani časopis otkrila kako je nevinost izgubila tijekom obiteljskog odmora na Bahamima, a imala je tek četrnaest godina. Prisjetila se kako se time pohvalila modnom skautu koji ju je zaustavio u zrakoplovnoj luci. Mnogi će se složiti kako je bila premlada za spolne odnose, ali ima zvijezda koje su to učinile još ranije od nje.

 Izvor: Story

Tako je popularni glumac Shean Connery, kojem je danas 87 godina, priznao da je nevinost izgubio kao 8-godišnjak. Dodao je kako se ne sjeća kako se i s kime to dogodilo, ali ne skriva kako je oduvijek volio žene. Kazao je i da do svoje dvadesete godine nije imao uspjeha kod ljepšeg spola, ali je tada počeo dizati utege kako bi im se više sviđao.

 Izvor: Profimedia

Miljenik žena, glumac Johnny Depp također je rano počeo istraživati seksualnost, pa je nevinost izgubio kao 13-godišnjak na zadnjem sjedištu automobila. U to je vrijeme svirao gitaru u svojem tadašnjem bandu 'Flame', a djevojka s kojom je izgubio nevinost bila je njegova obožavateljica.

 Izvor: Story

Glumica i humanitarka Angelina Jolie, priznala je da je nevinost izgubila kao 14-godišnjakinja. 'Sa svojim sam tadašnjim dečkom prvi put vodila ljubav. No to mi nije bilo dovoljno. Željela sam više jer nisam bila djevojčica. Htjela sam veću bliskost s njim, pa sam zgrabila nož i porezala ga. On mi je vratio, a kada smo oboje bili prekriveni krvlju, srce mi je počelo ubrzano kucati', rekla je u jednom intervjuu i dodala kako je seksualno aktivna još od osnovne škole.

 Izvor: Story

Filmska diva Elizabeth Taylor svoju je nevinost izgubila kao 15-godišnjakinja s kolegom Peterom Lawfordom u limuzini. Kasnije je imala afere s poznatim imenima poput, Ronalda Reagana, Errola Flynna i Johna F. Kennedyja.

 Izvor: Story

Glumac Michael Douglas, nevinost je izgubio nešto kasnije, sa šesnaest godina, ali sa dvije žene istovremeno. Zanimljiv je podatak da su obje bile prijateljice njegove majke. 'Sjećam se da me jedna žena proganjala, a ja sam otišao kući i našao se u krevetu s drugom. U nevjerojatno neuobičajenom trenutku, prva je iskočila iz ormara i pridružila nam se. Ja sam imao šesnaest, a one trideset godina.

 Izvor: Story Ipak, ima i zvijezda koje su malo dulje pričekale, pa je tako Elizabeth Hurley postala seksualno aktivna kao 18-godišnjakinja, a Celine Dion, Chris Martin, Brooke Shields i Katie Holmes nevinost izgubili tek poslije dvadesete godine života.

Magazin

Royals