Prije tjedan dana bivša djevojka princa Harryja, britanska manekenka Cressida Bonas, otkrila je da će stati pred oltar s drugim Harryjem, markizom Wentworth-Stanleyem, a kraljevski dvor sad je potvrdio da će princ Harry doći na njihovo vjenčanje. Međutim, to stvara napetosti u Harryjevom braku s Meghan koja se ne osjeća dobro u vezi toga, a izvori bliski kraljevskom paru tvrde da je vojvotkinja poprilično ljubomorna kad su u pitanju Harryjeve bivše ljubavi, piše britanski Cosmopolitan. Premda nije neobično da je 30-godišnja Cressida pozvala svog bivšeg na vjenčanje, jer je i on pozvao nju na svoje vjenčanje s Meghan, postavlja se pitanje hoće li Meghan doći sa suprugom ili će joj biti preteško smješkati se nekadašnjoj konkurentici za titulu vojvotkinje pa će preskočiti slavlje.

LJUBOMORNA MEGHAN Harry ide na vjenčanje bivše
Profimedia 

Vojvotkinja od Sussexa navodno nije bila oduševljena kada je saznala da će Harryjeve bivše djevojke doći na njezino vjenčanje i upravo iz tog razloga njegove bivše bile su pozvane samo na ceremoniju u crkvu, dok im je na privatnu zabavu bilo strogo zabranjeno doći. Iako je Meghan posebno osjetljiva na Chelsy Davy, Harryjevu najozbiljniju i najbitniju djevojku, ni Cressida joj nije draga. Podsjetimo, princ je bio u vezi s Cressidom od 2012. do 2015. godine, a prekinuli su jer je njoj bilo preveliko opterećenje postati kraljevska supruga. Britanskoj javnosti je bilo žao što se neće vjenčati jer su je obožavali, a kraljevska obitelj cijenila njezino poštivanje pravila ponašanja.

LJUBOMORNA MEGHAN Harry ide na vjenčanje bivše
Profimedia 

Nakon što su prekinuli, Harry i Cressida ostali su u prijateljskom odnosu, a manekenka je uskoro upoznala te se nedavno i zaručila za agenta za nekretnine i markiza Harry Wentworth-Stanleya, s kojim pred oltar namjerava stati početkom sljedeće godine.