Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reper pobjesnio: 'Ismijavanje mog mentalnog zdravlja nije mi zabavno'

Autor A.S.

Osvrnuo se na šalu svoje kolegice koja mu nije sjela najbolje

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Kanye West posljednjih je dana u fokusu javnosti, a sve zbog kritiziranja svojih kolega. Naime, kako se nedavno posvađao s reperom Drakeom, sada se za to 'uhvatila' i pop zvijezda Ariana Grande te se našalila na njihov račun. To se suprugu Kim Kardashian nije svidjelo pa ju je optužio za nerazumijevanje i korištenje njegovih istupa u svrhu promocije svoje nove glazbe.

Naime, Ariana je svađu između dva popularna glazbenika spomenula u svojoj posljednjoj objavi koja je ubrzo obišla svijet, a time se zamjerila Westu. 'Odrasli ljudi se trenutno svađaju i sve oči uperene su u njih, a Miley i ja večeras izbacujemo novu pjesmu koja je super. Dečki, ako biste mogli na par sati lijepo se ponašati pa da i mi cure zabljesnemo večeras', našalila se Ariana, na što joj je Kanye odmah odgovorio i optužio ju da radi stvari koje nisu korektne.

'Znam da se Ariana samo šali, ali ni najmanje ismijavanje mog mentalnog zdravlja nije mi zabavno. Promovira svoju muziku preko moje bolesti i sukoba, a to nije lijepo', odgovorio joj je reper koji posljednjih mjeseci otvoreno priča o svojim problemima s mentalnim zdravljem. Grande mu se ubrzo ispričala, ali je istaknula kako ne treba njega da bi postigla uspjeh s novim hitom.

Tagovi

Magazin

Royals