Janica Kostelić, najuspješnija hrvatska skijašica danas, 1. siječnja 2019. dobila je najbolji mogući poklon za početak Nove godine- postala je majka.

Naime, proslavljena skijašica rodila je sina u Petrovoj bolnici u Zagrebu carskim rezom prije svega sat vremena, doznajemo od izvora bliskih obitelji.

Kako smo nedavno doznali najbolja skijašica svijeta u povijesti skijanja i danas državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport iznimno se veseli novom životnom poglavlju. Osjećala se odlično pa je i dalje nesmetano obavljala svoju dužnost gotovo do samog kraja trudnoće. 'Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru ' kratko nam je  nedavnorekla Janica, koja se i dalje drži odluke da privatan život ne želi dijeliti s javnosti pa će svu svoju sreću zadržati isključivo u krugu obitelji i prijatelja.