Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sin Ivice Kostelića osigurava si Olimpijske igre

Autor A.S.

Maleni je od domaćeg skijaša nasljedio talent za sport

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Domaća skijaaška zvijezda Ivica Kostelić ponosni je otac dva dječaka - četverogodišnjeg Ivana i dvogodišnjeg Leona, a s njima provodi mnogo vremena i naprosto uživa u očinstvu. Zajedničke avanture s, kako ih od milja zove, 'Kostelić brothers bendom' nerijetko dijeli na društvenim mrežama, a malci su prave zvijezde u gotovo svakom videu. Ovoga puta, Ivica je pokazao sportski talent sina Ivana, a riječ je o videu u kojemu njegov sin pogađa strijelu točno ' u sridu' ploče.

'Mali Hiawatha se hvali svojim vještinama gađanja. Vaterpolska kapa je neophodna', napisao je šaljivi skijaš, ispod videozapisa na kojem je njegov sin, uz pomoć odrasle osobe, oduševio javnost. Nika Fleiss, Ivičina prijateljica i bivša skijašica, nije se mogla suzdržati od komentara pa se našalila kako maleni već zaslužuje mjesto na velikim natjecanjima. 'On će, vidim, na ljetne Olimpijske igre kako je krenulo...', napisala je Nika.

Osim interesa za sportske aktivnosti, Ivičini sinovi pokazali su i onaj za glazbu. Tako Ivičin Instagram profil vrvi videima gdje 'Kostelić brothers band' oduševljavaju njegove obožavatelje vlastitim 'izvedbama' koje bi malo koga moglo ostaviti ravnodušan.

Magazin

Royals