Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivica Kostelić zatočen na planini

Autor T.O.

Potpuno je bespomoćan

 Izvor: Instagram

Proslavljeni hrvatski skijaš, Ivica Kostelić, poznat je jako strastven avanturist i veliki ljubitelj adrenalinskih sportova, a u posljednje vrijeme sve češće na društvenim mrežama dijeli fotografije svojih alpinističkih podviga. Tako je i u svojoj posljednjoj objavi pratitelje obavijestio da se trenutno nalazi na Islandu, no ovoga im se puta nije pohvalio, već se požalio kako je zapeo na planini.

'Ne možemo izaći iz šatora zbog snažnog vjetra iako je vani sunčano. Ovo je nekoliko fotografija koje su jučer nastale dok smo proučavali teren. Veći dio je pod gustim snježnim pokrivačem. Sada čekamo da se vjetar smiri kako bi se skijama mogli spustiti niz planinu', napisao je Ivica.

Ivica se na Islandu nalazi u društvu kolege pustolova Jana Podgornika, a kada se ne upušta u ovako ozbiljne avanture, vrijeme u prirodi često provodi u društvu sinova, dvogodišnjeg Leona i četverogodišnjeg Ivana. S obzirom na Ivičinu ljubav prema avanturizmu i adrenalinskim sportovima, svoje sinove nerijetko vodi sa sobom na avanture života u prirodu. Onaj koji je gotovo uvijek uz svog tatu što god da on radio je skijašev četverogodišnji sin Ivan koji već sada pokazuje veliku želju i ljubav prema sportu.

Magazin

Royals