Vratar Dinama i srebrni nogometni reprezentativac, 24-godišnji Dominik Livaković s djevojkom, 24-godišnjom Helenom Matić uživa u krstarenju Jadranom. Kratak odmor od nogometne sezone odlučio je provesti u društvu njegove voljene i to ploveći luksuznim brodom. Objavljenim fotografijama na društvenim mrežama pokazali su koliko uživaju u zajedničkom druženju, ali i idiličnom okruženju. Iako su često jako samozatajni, ovaj trenutak su ipak podijelili s obožavateljima. 'Jako smo samozatajni! Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo', objasnila je nedavno razgovoru za Story. 

'Upoznali su nas zajednički prijatelji, iako se sve dogodilo spontano. Mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled', ispričala je Helena svojevremeno za Story. Ovu ljepoticu mediji su često uspoređivali s Meghan Markle, što je priznala da joj laska jer vojvotkinju od Sussexa smatra lijepom ženom. Besprijekornu liniju, ali i njegovan stil pokazala je i fotografijama s putovanja, na kojima je pozirala u bijelom kupaćem kostimu, dok je tirkizno more upotpunilo dojam.  

Kada imaju slobodnog vremena, vole putovati i družiti se s njima dragim ljudima. 'Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje po prirodi. Kad imamo više slobodnih dana, volimo otići do Zadra, ali i na druga kraća putovanja. Na­rav­no, volimo se družiti i s prijateljima. Takvi su nam dani uvijek unaprijed organizirani', ispričao je tada za Story Dominik.