Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
15.05.2018. / 12:52 15:41

Glumica ozbiljno prekršila pravila prestižnog festivala

Autor L.B.
15.05.2018. / 12:52 15:41
Autor L.B.
15.05.2018. / 12:52 15:41

Hoće li buntovnica biti sankcionirana?

Nakon što je odradila formalni dio fotografiranja na crvenom tepihu Kristen Stewart napravila je prilično buntovni potez. 

Izula je svoje Christian Louboutin cipele na visoku potpeticu i bosih nogu se uputila do dvorane u kojoj se održavala premijera filma BlacKkKlansman. Ovaj potez bio je jasna kritika pravilima koje vrijede za žene na Cannes Film Festivalu. Prestižni festival ne dozvoljava ženama da se pojave na crvenom tepihu u ravnoj obući, zbog čega je poznata glumica negodovala još prošle godine izjavivši da se 'stvari pod hitno moraju promijeniti i da bi za žene i muškarce trebala vrijediti jednaka pravila, te da bi žene trebale imati pravo da izaberu hoće li nositi visoke potpetice ili ravne cipele'. 

Izvor: Profimedia

Za sada Stewart nije sankcionirana zbog svog 'buntovnog' čina i dizanja glasa protiv kontroverznih pravila, a 2015. na premijeri filma 'Carol' zabranjen je ulazak grupi žena jer su nosile ravne cipele zbog čega su se brojne poznate glumice poput Emily Blunt, Lupite Nyong'o, Penelope Cruz pobunile. 

Izvor: Profimedia

NAJNOVIJE

loader