Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavlje u obitelji Tonyja Cetinskog

Autori I.G. Autori I.K.K.

Poseban dan

 Izvor: Filip Kos/PIXSELL

Jedan od naših najboljih domaćih vokala, glazbenik Tony Cetinski, danas slavi okrugli, 50. rođendan. Pjevač koji na glazbenoj sceni postoji već tri desetljeća, osim mnogobrojnih hitova i nastupa, broji i mnogobrojnu publiku koje je svaki danom sve više, a povodom obilježavanja 50. rođendana, Tony im se zahvalio na dugogodišnjoj vjernosti putem svog Instagram profila. S obzirom na to da je od danas i službeno proživio pola stoljeća, mi smo ga odlučili kontaktirati i saznati kako će proslaviti jubilarni 50. rođendan.

Iako je odlučio današnji dan provesti u krugu najmilijih, bez medijske pažnje, saznali smo kako će, unatoč velikoj brojci, proslava rođendana biti nešto manja i intimnija, u krugu obitelji i prijatelja. Istovremeno, bez previše želja, pjevač je skromno, povodom obilježavanja 50. rođendana poželio dan provesti u miru, okružen suprugom Dubravkom i obitelji. 

Također, osim mnogobrojnih obožavatelja, čestitke povodom 50. rođendana, Tonyju su na Instagramu uputile i kolege s estrade, među kojima je bio i glazbenik Massimo Savić. 'Sve najbolje. Puno zdravlja, dobre glazbe i dobrih ljudi uz i oko sebe', poželio mu je 56-godišnji pjevač iz Pule. 

Tagovi

Magazin

Royals