Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
21.03.2019. / 10:46 17:54

BORBA SE NASTAVLJA Srpska voditeljica još uvijek u bolnici

Autor L.B.
21.03.2019. / 10:46 17:54
Autor L.B.
21.03.2019. / 10:46 17:54

Ne odustaje

Srpska voditeljica Pink TV-a, Dea Đurđević još uvijek se nalazi u bolnici nakon što je početkom veljače doživjela tešku prometnu nesreću u kojoj joj je okinuta ruka.

Njen vedri duh nije ju napustio tijekom najtežeg perioda kada se borila za život, a hrabra Dea još je jednom dokazala koliki je borac podijelivši s obožavateljima na Instagramu jaku poruku koja ohrabruje mnoge. 'Naučila sam da hrabrost nije odsutstvo straha, nego da je to pobjeda nad njim. Hrabar čovjek nije onaj koji se ne osjeća uplašeno, već onaj koji nadvlada taj strah.

Izvor: Instagram (Screenshot)

Podsjetimo, 27-godišnja voditeljica stradala je u Beogradu u prometnoj nesreći između dva autobusa i tri automobila, u kojoj je pored nje ozlijeđeno još dvoje ljudi. Prvo je imala lakši sudar s drugim automobilom, a u trenutku kada je izašla, kako bi se s drugim vozačem procijenila štetu na automobilu, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku. Nedavno je imala i tešku operaciju nakon čega je zadržana na intenzivnom odjelu gdje ne smije primati posjete.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader