Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sandra Perković više nema razloga ostati u Hrvatskoj

Nedostajati će joj

  Izvor: Goran Matijašec/Story Press

Naša najuspješnija atletičarka svih vremena, 28-godišnja bacačica diska Sandra Perković, šokirala je mnoge izjavom kako razmišlja o odlasku iz Hrvatske, zato što je njen dugogodišnji trener Edis Elkasević dobio ponudu za posao iz inozemstva. Nakon toga je na svom Instagramu otkrila kako će joj nedostajati ljetni dani i morske radosti na našoj Jadranskoj obali. Očito je da ne priziva samo ljeto da što prije dođe, nego zaista razmišlja napustiti domovinu i od pomisli je hvata nostalgija. Na fotografiji koju je objavila, snimljenoj u ljetnim mjesecima, opušta se na brodu u blizini otoka Lastovo, odjevena u bijeli gornji dio badića i maslinaste hlačice, prekrasno preplanulih nogu.  

'Nedostaje mi ovo', napisala je na engleskom. Podsjetimo, Sandra je jučer na press konferenciji, povodom njezinog premijernog nastupa ove sezone u Dijamantnoj ligi, koji će imati u četvrtak, 30. svibnja, u Stockholmu, izjavila kako razmišlja o odlasku iz Hrvatske da bi mogla nastaviti suradnju s 36-godišnjim Edisom, trenerom koji ju je vodio do najvećih uspjeha i s kojim je bila u vezi. Priznala je da među njima ima više od prijateljstva i poslovne suradnje u intervjuu za Story 2014. godine, ali je nakon toga postala tajanstvena i sve do danas izbjegavala pričati o njihovoj vezi ili čak potvrditi jesu li i dalje skupa ili nisu. 

Naime, prema Sandrinim riječima, Edis je dobio odličnu poslovnu ponudu iz inozemstva i postoji mogućnost da 2020. neće više biti njen trener. Rekla je kako ga ne krivi jer ovdje u Hrvatskoj prima skromnu plaću no još uvijek ga nastoji odgovoriti od odlaska, u dogovoru s njenim sponzorima. Rekla je i kako nitko ne može zamijeniti Edisa i kako postoji velika mogućnost da i sama ode za njim jer ne želi ugroziti svoj nastup na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju.

Sandra je pod Edisovim vodstvom osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, dvije zlatne medalje na Svjetskim prvenstvima u Moskvi i Pekingu, tri zlata na Europskim prvenstvima u Zurichu, Amsterdamu i Berlinu, pet zlatnih odličja na natjecanjima Dijamantne lige, dva zlata na Mediteranskim igrama u Mersinu i Tarragoni te jedno zlato na Kontinentalnom kupu u Ostravi.

  Izvor: Profimedia

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image