Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjevača sustigle nove optužbe

Autor N.R.

Drama se nastavlja, a on sve negira

 Izvor: Profimedia

Pjevač, skladatelj i producentRobert Sylvester Kelly, poznatiji pod umjetničkim imenom R. Kelly još je jednom optužen za seksualno zlostavljanje. Ovog puta radi se o još jednoj maloljetnici, koja tvrdi da se navodni incident dogodio 2001. kada je Kelly pitao žrtvu da ga posjeti u njegovoj hotelskoj sobi u Minneapolisu. Nakon što je nedavno uhićen zbog čak 13 optužbi za dječju pornografiju, namamljivanje maloljetnika i ometanje istrage, nove optužbe samo su produljile njegovo suđenje.

 Izvor: Profimedia

Ovaj je 52-godišnjak već ranije optužen za seksualno zlostavljanje, koje uključuje čak tri maloljetnice. Iako je ove godine u veljači pušten iz zatvora nakon što je platio jamčevinu, pjevač se i dalje ne smatra krivim. Nova optužbe povezuju se s događanjem prije 18 godina, kada je pjevač navodno upoznao djevojku koja je od njega zatražila autogram. 

 Izvor: Profimedia

Ostavio joj je broj telefona i platio 200 dolara da skine odjeću i ima seksualni odnos s njim. Djevojka je u to vrijeme imala 16 godina, a druženje je uključivalo striptiz i dodire, a tužitelj je rekao kako ipak nije došlo do seksualnog odnosa. Navodnu žrtvu zastupa Gloria Allred. 'Željela bih naglasiti da moja klijentica nije prostitutka, nego žrtva gospodina Kellyja', rekla je odvjetnica, dok je pjevačev branitelj kratko poručio: 'Ma dajte molim vas, to je apsurd'. Na ročištu u Brooklynu pjevaču je odbijena kaucija zbog optužbi za ucjenjivanje i seksualno zlostavljanje te mu je određen pritvor. Kelly nije priznao krivicu ni za jednu točku optužnice protiv njega, zbog čega mu prijeti doživotna kazna zatvora jer sud smatra da pjevač i dalje predstavlja opasnost za maloljetnice.

Tagovi

Magazin

Royals