Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBOŽAVATELJI U ČUDU Omiljeni glumac odustao od glume?

Nije se osjećao ugodno

 Izvor: Profimedia

Glumac Orlando Bloom odlučio se odmaknuti od svjetla reflektora, o čemu govori za 'Radio Times' magazin. Upravo to je odlučio napraviti kako bi se usredotočio na očinstvo, ali i zato što se osjećao kao da je pod divovskim povećalom javnosti. Podsjetimo, 42-godišnji glumac ima osmogodišnjeg sina Flynna Christophera Blancharda Copelanda, kojeg je dobio s bivšom suprugom, 36-godišnjom manekenkom Mirandom Kerr. Iako mu je zasada to sin jedinac, glumac trenutno uživa sa zaručnicom i pjevačicom Katy Perry, s kojom, kako nagađa javnost, očekuje bebu. 

 Izvor: Instagram  Izvor: Instagram

Britanski glumac koji se proslavio kao Legolas u franšizi 'Gospodar prstenova', u razgovoru za spomenuti medij priznao je da je odlučio karijeru staviti na čekanje. Iako su ga velike uloge doista proslavile, priznao da se u cijelom tom procesu uopće ne osjećate kao nešto posebno. 'U tim se velikim filmovima ponekad možete osjećati kao zupčanik, samo dio divovskog kotača', rekao je i priznao da je u mlađim danima bio pod ogromnim stresom jer je uz masovne filmove 'Gospodar prstenova' i 'Pirati s Kariba' radio i druge stvari. Nadodao je da je zahvalan tom radoblju jer su mu baš te uloge dodale 'snažan ton'. 

 Izvor: Profimedia

Kad su ga upitali koje mjesto smatra svojim domom, odgovorio je: 'Ujedinjeno Kraljevstvo'. Unatoč tome što tamo dugo nije živio, i dalje smatra da je tamo njegov dom. 'Kroz svoje 20. i rane 30. nikad nisam bio na jednom mjestu duže od šest mjeseci. Ali u svom srcu osjećam se vrlo britanski. Nedostaju mi ​​humor, način na koji komuniciramo, način na koji možete biti glasni', ispričao im je. 

 Izvor: Instagram

Tagovi

Magazin

Royals