Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Hana Rodić isplakala dušu

Autor T.O.
Autor T.O.

Bio joj je najgori dan ikad

Reality zvijezda Hana Rodić, koja se proslavila u showu 'Gospodin savršeni', vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje svoje pratitelje svakodnevno isvještava o događajima iz života. Iako najčešće dijeli lijepe vijesti i razne savjete, 22-godišnjakinja se ovoga puta požalila kako je doživjela 'najgori dan ikad' te dodala da je isplakala dušu.

Izvor: Instagram

Naime, kako je ispričala u videu objavljenom na Instagram storyju, pobjegla joj je mačka te ju je tražila do tri sata ujutro. 'Ljudi moji, meni je danas bio jedan od najgorih dana ikad. Počupala sam si i nokte i trepavice od živčanoće jer mi je bio jedan od najgorih dana ikad. Da, imam ih i ja. Taman kad sam pomislila da je napokon prošao i krenula spavati, mačka mi je iskočila kroz prozor i tražila sam je sve do sada', požalila se Hana u videu, koji je snimala ležeći u krevetu i pokazujući lice bez šminke.

Izvor: Instagram

Vidno izmorena, Hana je rekla kako joj je pao kamen sa srca kada je napokon pronašla mačku, koja se skrivala ispod automobila sve dok nije čula njezin glas. Na njezinu žalost, njezin dečko Goran Jurenec nije bio uz nju da joj pomogne i utješi je jer se trenutno nalazi u Berlinu za koji ga veže posao. Iako njihova veza na daljinu dobro funkcionira, Hana je nedavno priznala kako joj to baš i nije lako izdržati.

'Moram priznati da je veza na daljinu jako teška, nekog stvarno moraš voljeti da izdržiš vezu na daljinu jer se često osjetiš usamljeno, ali eto Gogi i ja gledamo to što prije imati zajednički dom', rekla je nedavno.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader